Ето с кои футболисти Славия ще се опита да бие ЦСКА за Купата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Опитният вратар Георги Петков попада в групата на "белите"

Във вторник (5 декември) тимът на Славия посреща ЦСКА в 1/8-финален двубой от Sesame Купа на България. “Белите” ще се изправят за втори път срещу този съперник в рамките на няколко дни, след като през уикенда двата тима направиха 1:1 в първенството на стадион “Александър Шаламанов”.

Наставникът на Славия Златомир Загорчич прави две промени в групата на тима за втория двубой с “армейците”. В групата на “белите” се завръща лекуващият леко разтежение Мартин Сораков, който влиза на мястото на наказания за натрупани картони Владимир Николов.

Опитният вратар Георги Петков попада в групата на мястото на Николай Кръстев. Двубоят на стадион “Александър Шаламанов” от осминафиналите на Купа на България е във вторник от 17:30 часа и се очаква с голям интерес.

Групата на Славия за срещата с ЦСКА: Георги Петков, Светослав Вуцов, Венцислав Керчев, Ертан Томбак, Виктор Генев, Велко Йеленкович, Мартин Георгиев, Сибири Кейта, Д. Александров, Емил Мартинов, Чунг Нгуен До, Иван Минчев, Емил Стоев, Ерол Дост, Кристиян Стоянов, Г. Иванов, Мартин Сораков, Тони Тасев, К. Добрев, Роберто Райчев.