Ръководството на Хебър с апел към феновете преди мача с Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Билетите на касите ще са с цена 15 лв., а увеличението специално за този мач се налага с цел набиране на максимално повече средства за финансово подпомагане на клуба при осъществяване на основната си дейност, в условия на намалени за момента парични постъпления", написаха от клуба, призовавайки привържениците за подкрепа.

От ръководството на Хебър Пазарджик излязоха с апел към феновете да подкрепят отбора в предстоящия мач за Sesame Купа на България срещу Левски

Срещата между двата тима от 1/8-финалите  в надпреварата е на 6-и декември от 14:30 часа на стадион “Георги Бенковски”.

Ето какво написаха “гробарите”:

ФК Хебър с апел към всички фенове да подкрепят отбора на срещата от 1/8-финалите за Купа България с Левски!

Ръководството на Хебър и целия отбор кани всички фенове и привърженици на “зелените” на 1/8-финалите от Купа България на 6-и декември от 14:30 часа на стадион ,,Георги Бенковски”.

В деня на срещата касите за продажба на билети ще бъдат отворени от 10:30 часа, а на стадиона пропускането на феновете ще се осъществява от 13:00 часа.

Билетите на касите ще са с цена 15 лв., а увеличението специално за този мач се налага с цел набиране на максимално повече средства за финансово подпомагане на клуба при осъщестяване на основната си дейност, в условия на намалени за момента парични постъпления.

Ръководството на Хебър изказва искрени благодарности на всички фенове, които са с клуба от самото начало. Това е поредна трудност, през която трябва да преминем, за да запазим любимия ни отбор!

Феновете на “зелените” не са просто зрители – те са неразделна част от отбора. Всички, обединени, можем да преодолеем предизвикателствата и да продължим да пишем историята на Хебър!

Зелените напред!”