Три клуба от Висшата лига ще се борят за Чалханоглу
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Челси, Ливърпул, Уест Хем с интерес към турския национал

Според информация на медията Calciomercato, отборите на Челси, Ливърпул и Уест Хем се интересуват от услугите на турския национал Хакан Чалханоглу. 29-годишният футболист на Интер се представя много добре, откакто се присъедини към “синьо-черните” от градския съперник Милан и впечатляващите му изяви не остават незабелязани.

Чалханоглу се присъедини към Интер през лятото на 2021 г. Той става все по-силен, откакто облече екипа на “нерадзурите”. Опитният полузащитник е взел участие в 112 мача за клуба и е допринесъл за 41 гола. Турският национал е играл по целия терен през годините. Въпреки че предпочита да играе като опорен халф или централен полузащитник на този етап от кариерата си, 29-годишният плеймейкър често е виждан по фланговете в нападение.

Турската звезда е неразделна част от първия отбор на Интер Милано през последните няколко сезона и все още му остават повече от три години от договора му с италианския гранд. Въпреки това, той може да се раздели с “нерадзурите” следващото лято, тъй като клубовете от Висшата лига имат сериозен интерес към него.

Уест Хем Юнайтед са дългогодишни почитатели на 29-годишния футболист, но перспективата да заиграе за Челси или Ливърпул ще се хареса повече на Чалханоглу. Футболистът е оценяван на 50 млн. евро и при добра оферта е възможно Интер да го продаде.