Три клуба искат да върнат Мане във Висшата лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сенегалецът не сполучи извън Острова

Нападателят на Байерн Мюнхен Садио Мане може сензационно да се завърне във Висшата лига след само един сезон в Германия. Той изгради репутацията на топ нападател именно в Англия с екипа на Ливърпул. От следващия сезон обаче на Мане може да му се наложи да играе срещу мърсисайдци, тъй като от неговите услуги се интересуват Нюкасъл, Арсенал и Челси.

През този сезон Арсенал изпусна първата позиция в класирането в заключителната част на сезона. След няколко слаби резултата си пролича, че на “артилеристите” им липсва опитен играч, който знае как се печелят трофеи. Точно такъв е Садио Мане, което го прави идеален играч за тима на Артета.

Нюкасъл най-вероятно ще се класира за Шампионска лига през следващия сезон след феноменална кампания. Тимът на Еди Хау разполага с качествени нападатели, но подобно на Арсенал се нуждае от класни играчи.

Ситуацията с тима на Челси е малко по-различна. “Сините” няма да се класират за евротурнирите през следващата кампания. Въпреки, че новият собственик на отбора Тод Боули направи звездна селекция през лятото, в отбора на Челси все още липсва класен нападател. Точно, поради тази причина Мане може да се окаже полезен на “сините”.