Уникална функция за Ранно изплащане на Евро 2024 в WINBET
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
За пръв път в България любителите на онлайн залози ще се възползват от Ранно изплащане и на 0% Марж за пазар 1Х2!

Европейското първенство по футбол ще донесе много емоции на познавачите и любители на спортни залагания. От WINBET зарадваха приятно клиентите си, след като за мачовете от турнира ще предложат уникалната за българския пазар функция Ранно изплащане 1Х2 с 0% марж.

Регистрираните играчи на бетинг платформата winbet.bg, прогнозирали краен изход на срещи от Европейското първенство, ще получат своите печалби преди края на срещата при условие, че избраният от тях отбор поведе с 2 гола разлика в срещата. Само залози с реални средства за опцията 1Х2, обозначени като пазар с 0% марж от WINBET, ще се класират за офертата.

Десет минути след повеждане с 2 гола на избрания отбор от мачовете на Евро 2024, потребителите ще получат в акаунтите си своята печалба, като крайният резултат на срещата вече няма никакво значение. Възможно е функцията Ранно изплащане 1Х2 с 0% марж да бъде активирана повече от веднъж за един футболен двубой.

Ранно изплащане на 0% Марж за пазар 1Х2 в българския букмейкър е само едно от допълненията за ЕВРО 2024. WINBET стартира страхотна безплатна игра “Стратегът” с шанс за големи печалби при правилно прогнозиране на мачовете от Европейското първенство, като също пусна и промоцията “Майстер” със специалното участие на легендата Христо Стоичков.