Уволнението дошло като гръм от ясно небе за Петев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившият селекционер на националния ни отбор Ивайло Петев останал изключително изненадан от решението на президента на полския Ягелония да го уволни, твърди местният вестник „Пшегльонд Спортови“.

Нещо повече, екс-наставникът на Лудогорец бил убеден, че отборът от Бялисток върви в правилната посока и дори кроял сериозни планове за следващия сезон.

Обаждането на силния човек в Ягелония направо шокирало Петев като той едва намерил сили да се обади на няколко от играчите.

“Той имаше план за спечелване на първенството,” коментира „Пшегльонд Спортови“. “След раздялата Петев се е обадил само на няколко от футболистите.

“В разговорите с тях обявил, че е изключително изненадан от уволнението си, защото според него всичко вървяло в правилната посока.”

Българският специалист прекара осем месеца начело на „жълто-червените“, след като ги пое във втората половина на класирането.

Друга полска медия – вестник „Спортове факти“, пък твърди, че сред причините за уволнението е негативният стил на игра, който налагал Петев. Под негово ръководство Ягелония изигра 17 мача, в които спечели само 23 точки, пише изданието.