Венци Стефанов не пропусна да се изкаже след Вечното дерби
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Чичо Венци остро критикува и двата отбора

Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов коментира двубоя между Левски и ЦСКА пред БЛИЦ. Босът на “белите” не спести критики към големия виновник за Левски – Ивелин Попов.

„Аз уважавам това момче. Той е един от малкото българи, които играха в дербито. Оставил е следа във футбола ни. Но не ми харесва поведението му, отношението му. Абе, Ивелине, пропуснал си дузпа, дръж се малко по-възпитано. Бъди човек, не стъпвай на въздушна възглавница, че като изпусне, може да си строшиш главата. Дръж се добре, за да гледаш след това хората право в очите“, каза остро Стефанов.

„Но всеки, който отиде в Левски, става такъв. Самочувствието им е приповдигнато. Мислят си, че са над всички и всичко и че всичко им е позволено“.

„Но най-притеснителното е, че нещото, наречено дерби, започна с 18 чужденци. Без нито един българин в състава на ЦСКА. Това е гавра с българщината. Престъпление с българщината. Нямаше никакъв футбол. 18 небледолики момци кюскаха топката. Четиримата българи в синьо им пригласяха. Ще извинявате, но тези 22-мата тичаха на терена като магарета, но в същото време са с претенции, че са извънземни. Безкрайно съм разочарован”, добави той.

Как ще печелиш титла у нас и как ще играеш после в в Европа с такива некадърници. Това е гавра с футбола. Нямат място тук, камо ли в европейския футбол“, завърши изказването си Венци Стефанов.