Венци Стефанов: Не се интересувам от сметки – я камилата, я камиларя!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не се интересувам от сметките на другите отбори! Я камилата, я камиларя!"

Президентът на “белите” Венци Стефанов говори пред журналистите след успеха на Славия с 1:0 над Арда (Кърджали) в efbet Лига. Той похвали футболистите на Златомир Загорчич след важната победа.

“След като бием, оценката ми е добра. Определено мога да кажа, че имахме положения. Победихме най-трудния противник от последните три мача. Загубихме други, които беше задължително да спечелим, но така е във футбола. Затова е най-обичаната игра, всеки може да победи всеки. Много силен отбор сме значи – затова побеждаваме силните, а подценяваме слабите и затова получаваме наказания. И психолог да съм, не знам точния отбор. Важното е момчетата сами да си вярват, всичко е в главата вътре.

Не се интересувам от сметките на другите отбори, защо да не иска някой да е в първата шестица? Ако са седми, ще им е по-лесно ли? Я камилата, я камиларя. Шести, седми, Европа, важното е да излизат за Европа., защо да не иска някой да е в първата шестица? Ако са седми, ще им е по-лесно ли? Я камилата, я камиларя. Шести, седми, Европа, важното е да излизат за Европа.” – каза Стефанов