Юрген Клоп иска да привлече халф на Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ливърпул е свързван с летен трансфер на полузащитника Орелиен Чуамени

Френският халф Орелиен Чуамени беше спряган за Ливърпул преди да се присъедини към Реал Мадрид и изглежда, че “червените” все още не са се отказали от него. В информация на Defensa Central се твърди, че Юрген Клоп има желание да подпише френския полузащитник през това това лято.

От Реал Мадрид обаче са решили, че полузащитникът не се продава на всяка цена и искат да го задържат в дългосрочен план. Чуамени имаше труден сезон с Реал Мадрид досега и той не беше редовен титуляр за тях през последните няколко месеца. Играчи като Тони Кроос, Лука Модрич и Едуардо Камавинга бяха предпочитани пред френския полузащитник. Няма съмнение обаче, че 23-годишният футболист е талант от световна класа с голямо бъдеще пред себе си. Реал Мадрид очаква тепърва той да показва най-доброто, на което е способен.

Ливърпул отчаяно се нуждае от подсилване в халфовата линия и се надява да подпише с френския дефанзивен полузащитник това лятo. Той щеше да бъде попълнение от най-висока клас за тях. Играчи като Джордан Хендерсън и Фабиньо значително регресираха. 23-годишният Чуамени може да бъде по-добра версия и на двамата играчи. Клоп вероятно се е надява да се възползва от ситуацията на футболиста в Реал Мадрид и да го привлече.