Защитник на ЦСКА: Акрапович обича да има мъжкари в отбора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Иван Турицов заяви, че ЦСКА ще играе за победа и в останалите мачове в Лига Европа

Иван Турицов даде обширно интервю за предаването „Код Спорт“ по ТВ+ след поражението с 1:2 от Йънг Бойс в Лига Европа в четвъртък. Защитникът е един от обещаващите футболисти на ЦСКА и българския футбол. Десният бек имаше лош период с контузии, но в момента е здрав и се надява да бъде много по-силен.

“Да, загубихме. Наистина доста тежък двубой с оглед на метеорологичните условия. Беше доста гъста мъглата, но условията бяха еднакви за двата отбора. Получихме много нелеп гол и това може би повлия на двубоя”, сподели Турицов.

“Разликата между мачовете в България и Европа е огромна. У нас се играе доста по-бавно, футболът е много по-муден и има огромна разлика. Ние отпаднахме от Лига Европа, но няма да се предадем и ще играем за победа във всеки мач. Така че срещу Клуж и срещу Рома отново ще излезем за победа”, заяви защитникът.

Иван Турицов коментира и първите си впечатления от новия треньор на ЦСКА:

“Имам само няколко тренировки с отбора. Той разчита повече на дисциплината в тима, обича да има повече мъжкари в отбора и главно налага дисциплина”, сподели десният бек на “червените”.”

“Последните няколко месеца бяха доста тежки за мен, тъй като имах контузия, след което хванах и вируса COVID-19. Но сега се чувствам по-добре и се надявам занапред повече да нямам такива проблеми”, добави играчът на ЦСКА.