Никола Илиев е пред сензационно завръщане в България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
ЦСКА се интересува от таланта на Интер

Ръководството на ЦСКА – София възнамерява да направи оферта за привличането на родния национал Никола Илиев. твърди БЛИЦ. “Армейците” искат да вземат юношата на Интер под наем и да му предоставят възможност да се докаже в мъжкия футбол. Очаква се вицешампиона на България да изпрати официалната си оферта до дни.

Илиев е юноша на Ботев Пловдив. През септември 2020 година “канарчетата” получават оферта на стойност 500 хиляди евро за своя възпитаник от не кой да е, а италианския гранд Интер. Това бе мечтана оферта, която Никола не можа да откаже и той реши да замине за Италия.

За момента 19-годишният полузащитник не е направил дебюта си за първия отбор на Интер. С екипа на юношеските формации на “нерадзурите” обаче той успя да завоюва титлата шампион на Италия.

Според информацията в Интер са отворени за преговори с ЦСКА. Те също са на мнение, че Илиев се нуждае от опит в мъжкия футбол, какъвто обаче все още не може да получи на Ботуша. За да пуснат обаче футболиста си под наем “нерадзурите” ще искат ЦСКА да плаща неговата заплата на 100% и допълнително да заплати неназована сума. Очаква се преговорите между двете страни да започнат най-късно през следващата седмица.