Спартак Варна ще представи отбора си срещу конкурент за място в елита
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Соколите" се изправят срещу Добруджа в последната контрола

Отборът на Спартак Варна обяви информация за представянето на тима за новия сезон. “Соколите” ще представят отбора си пред феновете в приятелски мач срещу Добруджа. Двубоят ще се играе в събота (8 юли), от 19:00 часа. Срещата се очаква да бъде доста интересна, тъй като и двата отбора са с амбиции за класиране в Първа лига.

ФК Спартак Варна представя отбора в среща с Добруджа

ФК Спартак Варна завършва предсезонната си подготовка с контролна среща на своя стадион. В събота от 19:00 часа “соколите” посрещат ФК Добруджа Добрич, а непосредствено преди двубоя с кратка церемония ще бъде представен тима и спортно-техническия екип. Входът за мача е свободен. Генералната репетиция за отбора, воден от Валентин Илиев е седмица преди старта на сезона във Втора лига. За улеснение на привържениците, които искат да си закупят абонаментни карти в деня на мача, клубният магазин работи от 9:00 до 21:00 ч.“, пишат “соколите”.

В последния си приятелски мач, Спартак Варна разби дубъла си с 6:0. Румен Руменов на два пъти, Виктор Митев, Ромеш Ивей и новото попълнение Н’Зои вкараха попаденията. Александър Цветков, Ахмед Ахмедов и Дани Начев пропуснаха двубоя поради контузии. Възможно е поне един от тримата да бъде на линия за проверката с Добруджа в събота.