Юрген Клоп иска да привлече млад бранител на Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ливърпул се интересува от Леви Колуил, който направи страхотен сезон 2022/23 в Брайтън под наем

Ливърпул ще пробва да се подсили с централния бранител на Челси – Леви Колуил. Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп иска да разполага с 20-годишния футболист в състава си. През миналия сезон Колуил впечатли с изявите си за Брайтън. “Чайките” искаха да го купят и наскоро направиха оферта от 30 милиона паунда, но Челси отказа офертата.

Колуил има договор с Челси за още две години. На ‘Стамфорд Бридж’ искат да го задържат още дълго в тима, но защитникът не бърза да удължава контракта си. Младежът обмисля бъдещето си на клубно ниво, но в момента е фокусиран върху представянето си за младежкия национален отбор на Англия. “Трите лъва” се класираха на финала на Европейското първенство до 21 г, като в спора за трофея ще срещнат Испания.

Ливърпул прави добра селекция до момента. Юрген Клоп подсили отбора си с халфовете Алексис Мак Алистър и Доминик Собослай. До края на летния трансферен прозорец, “червените” искат да вземат и централен защитник. Коуил е силно желан от треньора на Ливърпул и клубът от “Анфийлд” вече няколко пъти е разговарял с ръководството на Челси за трансфер на футболиста.

Твърди се, че скоро Ливърпул ще направи официална оферта за Леви Коуил. “Чеервените” ще предложат около 40 милиона паунда за младежкия национал на Англия.