Почетино си хареса заместник на Мейсън Маунт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Новият мениджър на Челси иска да привлече Пауло Дибала на "Стамфорд Бридж"

Новият мениджър на Челси Маурисио Почетино възнамерява да привлече звездата на Рома Пауло Дибала за заместник на напусналия в посока Манчестър Юнайтед Мейсън Маунт. В договора на аржентинеца има откупна клауза за чуждестранни отбори, която е на стойност 12 милиона евро.

Дибала се превърна в любимец на феновете на Рома още с пристигането си от Ювентус миналото лято. Заедно с Жозе Моуриньо те преобразиха отбора на “вълците” и върнаха радостта на привържениците. “Специалния” е голям фен на Дибала и иска да го задържи на всяка цена, за да може да продължи да гради проекта, който започна в италианската столица.

Челси обаче може да предложи доста по-голяма заплата на Дибала, което може и да накара 29-годишният футболист да замине за Англия. Друг фактор, който работи в полза на “сините от Лондон” е, че наставникът на тима, Маурисио Почетино, е сънародник на Дибала и се познава отлично с него.

За момента обаче Челси не са отправили официална оферта към Рома за привличането на Дибала и не са обсъдили личните условия с футболиста. Лондончани ще вземат окончателно решение дали искат да привлекат аржентинеца съвсем скоро, след което преговорите между двете страни ще започнат.