Борусия Дортмунд се отказа от звезда на Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Джейдън Санчо няма да се завърне в Германия

Немския вицешампион Борусия Дортмунд се отказа от идеята си да привлече обратно звездата на Манчестър Юнайтед Джейдън Санчо, съобщава “Daily Mail”. Миналата седмица се появиха информации, че “жълто-черните” обмислят да направят оферта за привличането на Санчо под наем, но явно те бързо са се отказали от намеренията си и най-вероятно ще се насочат към други футболисти.

Санчо прекара 4 години на “Сигнал Идуна Парк” преди да осъществи мултимилионния си трансфер в Манчестър Юнайтед. Той бе звездата в тима на Борусия и всички му предсказваха бляскаво бъдеще при завръщането му във Висшата лига.

Това обаче така и не се случи. Санчо така и не успя да покаже онова, на което е способен при, който и да е от мениджърите на, които се смениха на “Олд Трафорд”. Миналият сезон бе най-силният за Санчо откакто е играч на “червените дяволи”, а той отбеляза едва 6 гола и направи 3 асистенции в 26 мача. Тези цифри обаче далеч не са достатъчни за футболист, който струва 85 милиона евро. Ако изявите на Санчо не започнат да се подобряват може и в бъдеще Ерик тен Хаг да вземе решение да се раздели с него. За момента обаче той все още вярва, че Санчо може да преоткрие най-добрата си форма.