ЦСКА-София победи инфарктно Тирол след гол в края на младок
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Юношите на "червените" откраднаха шоуто от чужденците в края

ЦСКА-София постигна инфарктна победа срещу Тирол, а юношите на “червените” откраднаха шоуто от чужденците. В последната проверка на “армейците” по време на лятната си подготовка в Австрия те победиха с 2:1. откри резултата в 7-ата минута, а в 28-ата Прелец изравни. Павел Жабов отбеляза втори гол за българския тим в 90-ата минута. За “червените” дебютира Майкъл Естрада, като той водеше нападението, подпомаган от Шагоян, Хайнц и Линдсет.

Двубоят стартира с отлична атака на ЦСКА – София. Юга успя да открие Шагоян на дясното крило, и след остро центриране по земя бранител на Тирол изби в ъглов удар. След последвалото изпълнение Естрада стреля с глава, но в аут. Натискът на “червените” продължи и в 7-ата минута българският тим поведе в резултата. Кареасо получи в наказателното поле, преодоля Бакер и с шут от десетина метра в близкия на вратаря ъгъл изведе своите напред.

По-добрата игра на австрийците в минутите след попадението на ЦСКА-София дадоха резултат. В 28-ата минута Прелец получи пас зад гърба на българската отбрана, финтира притичалия Санянг и изравни с удар по земя покрай Евтимов. Евтимов записа силни минути и неговите изяви опазиха вратата на “армейците” от доста попадения пасив още до почивката, че и след това.

Три минути преди края Илиан Антонов си нагласи топката на левия крак и стреля от дъгата на наказателното поле, но много неточно. Така се стигна до 90-ата минута, когато Илиан Антонов затвърди чудесните впечатления от последните контролни срещи, като именно юношата на ЦСКА-София изработи победното попадение. Антонов със скорост по десния фланг, преодоля няколко бранители и намери Павел Жабов, за когото остана по-лесното и да реализира от близко разстояние.