Славия приключи контролите с победа над ЦСКА 1948 II
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Единственото попадение бе отбелязано от младия Роберто Райчев в 68-ата минута, който вкара след добавка

Славия надви минимално само с 1:0 на стадион “Александър Шаламанов” втория състав на ЦСКА 1948 в последната си проверка преди старта на новата кампания. Преди началото на срещата на стадиона в “Овча Купел” домакините представиха отбора си за предстоящото първенство, което ще стартира следващата седмица, срещу шампионите във Втора лига за изминалия сезон.

За момчетата на Хосе Мари Бакеро единственото попадение бе отбелязано от младия Роберто Райчев в 68-ата минута, който вкара след добавка на удар от Владимир Николов отбил се в гредата на вратата на гостите. В 84-та минута кълбото се удари в напречната греда при нов опит за гол на влезлия след почивката Натан Гасама.

До старта на първенството в efbet Лига “белите” ще се подготвят на базата си в столицата. Кампанията ще открият с гостуване на завърналия се в елита Етър.

Състав на Славия: Николай Кръстев, Ертан Томбак, Емил Мартинов, Валентин Петров, Венцислав Керчев, Людовик Соарес, Емил Стоев, Иван Минчев, Галин Иванов, Кристиан Добрев, (Денислав Александров, Виктор Генев, Чунг До, Натан Гасама, Кристиян Стоянов, Роберто Райчев, Владимир Николов Георги Търтов)