Стартовите състави за сблъсъка между Ботев Пловдив и ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
По двама българи в 11-те на "жълто-черните" и "червените"

Ботев Пловдив приема ЦСКА в мач с голям заряд от 10-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион „Христо Ботев“ стартира от 20:00 ч. и вече са ясни стартовите състави за сблъсъка.

Преди срещата “канарчетата” са на 11-о място с 9 точки в актива си, като седем от тях те спечелиха в изминалите 3 кръга. Гостите от София са с 15 точки на 4-ата позиция и също са в добра форма, така че мачът на “Колежа” ще бъде много интригуващ.

Наставникът на домакините Душан Керкез залага на Антоан Бароан на върха на атаката, като той ще има подкрепата на Ивелин Попов. Играчи като Джеймс Ето’о, Точукву Ннади и Самюел Акере също може да създадат неприятности на защитата на гостите.

В състава на гостите от ЦСКА 1948 няма никакви промени спрямо последния мач срещу ЦСКА 1948. Дюкенс Назон и Матиас Фаетон отново започват на върха на атаката. Назон наниза два гола на ЦСКА 1948 в миналия кръг и ще се стреми да продължи със страхотното си представяне.

Стартови състави:

Ботев Пд: 1. Хидайет Ханкич, 5. Йонас Тамм, 10. Ивелин Попов (К), 11. Антоан Бароан, 15. Джеймс Ето’о, 16. Самюел Акере, 17. Николай Минков, 19. Антоан Конте, 20. Антонио Перера, 21. Точукву Ннади, 38. Константинос Балоянис

ЦСКА: 1. Густаво Бусато, 13. Браян Кордоба, 6. Християн Петров, 21. Амос Юга (К), 26. Марселино Кареасо, 7. Джонатан Линдсет, 14. Тобиас Хайнц, 15. Тибо Вион, 19. Иван Турицов, 11. Матиас Фаетон, 9. Дюкенс Назон

Спортните експерти предвиждат напрегната битка в търсене на три точки. Ако сте фен и решите да заложите на успеха на своя любим отбор, не пропускайте възможността за първоначален бонус без депозит от Winbet.