Карло Анчелоти ще може скоро да разчита на двама важни играчи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Винисиус и Арда Гюлер вече тренират с Реал Мадрид

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти много скоро ще може да разчита на две от звездите си – Винисиус и Арда Гюлер. Двамата вече са участвали в групово занимание на „лос бланкос“, провело се в петък. Според информации на “AS”, те със сигурност няма да вземат участие в градското дерби срещу Атлетико Мадрид в неделя, но скоро ще се завърнат в игра.

По-близо до завръщане на терена е бразилецът, който се очаква да бъде готов ако не в по-следващия, то със сигурност в по-следващия двубой на Реал. Малко след него и Арда Гюлер ще може да играе за “белия балет” и да направи официалния си дебют. В Испания обаче се твърди, че от “лос бланкос” няма да прибързват с вкарването му в игра, имайки предвид по-слабата му мускулатура, като футболистът първо трябва да привикне към твърдата игра в Ла Лига.

С контузии обаче остават Едер Милитао и вратарят Тибо Куртоа. Двамата ще останат в лазарета поне до първите 3-4 месеца от 2024 година поради скъсани кръстни връзки.

Въпреки липсата на не малко важни играчи в състава, Реал Мадрид на Анчелоти прави чудесен старт на сезона и записа победа след победа на всеки фронт.