Манчестър Юнайтед е готов да приеме и по-ниска оферта за Санчо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" може да се разделят с 23-годишното крило през януари

Според информация на Daily Star, Манчестър Юнайтед иска да се отърве от Джейдън Санчо през зимния трансферен прозорец. 23-годишният футболист имаше няколко бурни седмици на “Олд Трафорд” заради конфликт с мениджъра Ерик тен Хаг. И според медиите “червените дяволи” вече са готови да се разделят с английския национал срещу не много висока сума.

Санчо пристигна в Манчестър Юнайтед през 2021 г. от Борусия Дортмунд с трансфер на стойност 73 милиона паунда. Той беше сред най-добрите млади таланти в световния футбол, когато се присъедини към “червените дяволи”. Очакваше се 23-годишният футболист да направи име във Висшата лига. Но нещата не вървят по план за английския национал. Той не оказа въздействието, което всички очакваха от него. Санчо е участвал в общо 82 мача за Червените дяволи и е допринесъл само за 18 гола.

През миналия сезон всичко, което успя да постигне, бяха десет гола в 41 мача. Наскоро 23-годишният играч влезе в конфликт с Ерик тен Хаг. Той участва само в три мача този сезон и е бил на терена само 76 минути. Манчестър Юнайтед ще се опита да се раздели с 23-годишния играч през зимата, опитвайки се да намали загубите от привличането му.