Жоан Лапорта иска да върне Ектор Бейерин в Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Защитникът на Арсенал може да заиграе на "Камп Ноу", ако Лапорта спечели президентските избори

Кандидатът за президент на Барселона – Жоан Лапорта, има за цел да привлече Ектор Бейерин от Арсенал, ако бъде избран за нов ръководител на каталунците. Испанският национал ще е една от топ трансферните цели за Лапорта, ако спечели изборите на 24 януари, твърди The Mirror.

Към днешна дата Жоан Лапорта е фаворит за спечелването на президентските избори и смята да върне на „Камп Ноу“ Бейерин, който е юноша на клуба. Испанският бранител напусна Барселона в посока Арсенал още на 16-годишна възраст. Според информациите Лапорта вече е осъществил контакт с Бейерин и ще се опита да го привлече срещу 25 милиона евро.

Отношенията между каталунците и „артилеристите‘ през последните години са добри и постигането на сделка не изглежда невъзможна задача. Самият Лапорта не е назовавал публично нито един играч, към когото има интерес. Медиите в Испания обаче твърдят, че той също иска да върне на „Камп Ноу“ Ерик Гарсия, който също е ноша на Барса.

През изминалото лято Барселона бе свързван много пъти с Гарсия, но до трансфер не се стигна. Предстои да видим дали през януарския трансферен прозорец бранителят на Ман Сити няма да премине в Барселона, който има спешна нужда от нов играч в центъра на отбраната предвид контузията на Жерар Пике.