Palms Bet Депозит и Теглене

Palms Bet Депозит и Теглене 1

Какви разплащателни методи са налични в Palms Bet?

Основната цел за всеки играч, който залага в даден букмейкър е да спечели. Затова и разплащателните методи са толкова важни. Без да депозираме, няма как да играем и да спечелим, а след това и да теглим печалбата.

[alert type=”info” icon-size=”normal”]Методите за депозити и плащане в Palmsbet са само за българска територия![/alert]

При тегленето ще се наложи верификация на самоличността, ако вече не сте минали процеса. Той отнема до 48 часа за проверка на документите. След това вече ще се отключи и опцията за теглене.
Но да се съсредоточим в изпълнение на първото условие, за да можем да залагаме-депозирането на средства в нашия акаунт. Без да депозирате можете да играете само демо слотовете, което не генерира реална печалба за вас.

Видео Ръководство

Методи за депозит в Палмс бет

Методите за депозит, които се предлагат в букмейкъра са много. Те са достъпни само за българските потребители. За да захраните своята сметка, не е необходимо да следвате някакви специфични правила. Можете да направите това веднага след като сте създали своя акаунт. След като сте се регистрирали, букмейкърът няма да ви изиска верификация, но ще го направи на по-късен етап от време. Липсва и задължително изискване да се захрани профила веднага. Преди да изберете с кой метод ще захраните своя баланс, внимателно прочетете условията за всеки един метод. Самото внасяне не отнема време. Можете да разгледате методите за депозит и теглене в специалния раздел, койот букмейкърът е подготвил за ваше улеснение.

 

Как да направя депозит?

Трябва да влезете в профила си в Палмс бет. От менюто изберете Депозит. Ако за първи път внасяте средства по вашата сметка ще имате две възможности за бонус- казино оферта или бонус за спорт. Изберете това, което мислите, че ще е по-подходящо за вашата игра, т.е. към кой от спортовете сте заинтересовани. Не избирайте по сумата. След като вече сте избрали бонуса си, трябва да изберете начини на плащане. Изберете полето и ще можете да въведете сумата по депозита. Автоматично ще бъдете насочени към транзакцията.

 

Видове разплащателни методи в Палмсбет

Методите в Палмс бет не са много и ще обърнем внимание за всеки един, за да можете да се насочите по-лесно към някой от тях. Предложенията към момента са само пет, но услугата е бърза и качествена.

  • Кештерминал

Това са терминалните устройства, чрез които можете да плащате сметки и да внасяте пари в кеш. Можете да намерите Палмс бет на началния екран на кештерминала. След като го изберете, трябва да въведете егн-то си и сумата за внасяне. Следва да поставите парите и те веднага ще бъдат трансферирани в профила ви. Тук има минимум за транзакция и той е 10 лв.

 

[alert type=”info” icon-size=”normal”]Чрез този метод могат да се правят само депозити, но не и тегления.[/alert]

  • Easypay

Множеството каси на Изи пей улесняват играчите да депозират средствата си, защото ги има на всички удобни места. Трябва ви десет цифрен код, който е от сайта на Палмс бет, който ще ви бъде предоставен само от служител на букмейкъра. Можете да депозирате и чрез своето егн, което е много по-бърз начин.Тук минималния депозит е 10 лв, а максимума, който можете да изтеглите е 10 000 лв.

  • Еpay.bg

Този онлайн портфейл се използва за различни парични услуги. Той е приспособен към Палмс бет. Тук само се попълва желаната сума и натискате „продължи“. Тогава вече автоматично сте пренасочени към страницата на Ипей. Там ще трябва да потвърдите плащането чрез микросметка или банкова карта. Минимумът е 10 лв.

  • Дебитни и кредитни карти

При този метод трябва да въведете изчерпателна информация- всички данни от банковата ви карта. Минимума отново е 10 лв за депозит. Самата заявка бива обработена веднага.

  • Банков превод

С този метод ще трябва да почакате повече време- между 2 и 3 дни. Букмейкърът предоставя цялата информация за банката, към която се извършва преводът.

 

Теглене на средства от Палмс бет

За да теглите трябва да се направи нужната верификация, ако вече не сте я направили. Специалните Palmsbet бонуси не могат да се теглят-с тях може да се играе. Палмс бет има изискване за теглене над 30 лв. Отидете на профила си и изберете „Теглене“. Зарежда се страница, в която са възможните методи. Те са същите като за депозит, с изключение на кештерминала, от който не може да се тегли. След като сте избрали кой ще е методът, трябва да въведете сумата. Условията са като при депозирането, но минималната сума за теглене е 30 лв. При банковите карти преводът е до 48 часа, при Изипей е 1 час, при Ипей е 30 минути, но тук има ограничение в максимума за теглене- 5000 лв. С банковия трансфер отново е най-бавно-около една седмица, а лимитът е 10 000 лв.

 

Заключение

Методите за депозит и теглене към момента не са много, но са едни от най-употребяваните у нас. Предполагаме, че букмейкърът ще ги разшири занапред особено с електронни портфейли, които се ползват изключително много напоследък. Услугите на разплащателните методи, които предлага са качествени и незабавни, а от тях можете да се възползвате и през Palmsbet мобилна версия с изключение на банковите преводи, но това си зависи от самата банка. Лимитите за депозит и теглене са минимални и не създават неудобство в играчите.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P