Palms Bet Забравена парола

Palms Bet Забравена парола 1

Най-честият проблем, който се среща при невъзможност да влезете в профила си в Palmsbet е забравената или грешна парола. Много неприятно за всеки играч или потребител, на който и да е сайт. Ако навсякъде се регистрирате с различни пароли, много лесно би било да забравите някоя или просто да я замените с друга. Многото акаунти в различни сайтове улеснява забравянето на потребителските данни за вход. Можете да си записвате някъде потребителското име и паролата, ако сте сигурни, че никой друг не би се възползвал от нея. Това не бива ни най-малко да ви притеснява, защото букмейкърът предлага няколко лесни стъпки, за да си я възстановите. Можете да го направите за нула време.

 

Стъпка по стъпка как се възстановява паролата

Ако вече сте опитали няколко пъти да си спомните паролата, но все се оказва, че тя не е вярна, трябва да я възстановите. Можете да се свържете направо с поддръжката на клиенти, но ние ще ви насочим стъпка по стъпка как да го направите и сами. Изпълнете ги всички стриктно и ще получите отново достъп до своя акаунт и сметка в Палмс бет.

Първо влезте с  в сайта на Palms Bet и отидете на бутон “Вход“. Той е горе вдясно на страницата. Сега букмейкърът ще изиска да въведете своята парола и потребителско име. Тъй като вие може да сте забравили и потребителското име, и паролата, натиснете „Забравени данни за вход“. Следва да оставите вашата електронна поща, за да може системата да ви изпрати нова информация. Проверете имейла си и там ще откриете писмото от букмейкърът, което съдържа потребителското ви име и паролата, с която да осъществите вашия Palms Bet вход.

Такива са стъпките и ако се логвате през Palmsbet за мобилни версии. Веднага след като получите новата си парола, най-добре я променете с такава, която ще забравите по-трудно или си я напишете някъде иначе ще трябва да повторите процеса по възстановяване. Можете да я промените като влезете във вашия профил горе вдясно на главното меню. Там има опция промяна на парола. Когато натиснете на този бутон, ще трябва да попълните паролата, която са ви пратили от Палмс бет за възстановяване на данните ви за вход и да си изберете нова парола. След това трябва и да я потвърдите. Като натиснете “запазване“ всички промени ще бъдат запаметени автоматично.

 

Забравен email

Ако сте забравили имейл-а си става малко по-трудно. За тази цел трябва да потърсите поддръжката на клиенти в Палмс бет. Те ще поискат от вас лични данни, за да се уверят, че именно ваш е акаунтът. Тези данни са:

  • ЕГН
  • имена,
  • адрес и други

[alert type=”info” icon-size=”normal”]Възможно е да трябва да смените и имейл-а си![/alert]

 

Къде да откриете поддръжката на сайта

Палмс бет има добре организиране контактен център за помощ на своите клиенти. Той се намира в раздел Помощ, най-долу на сайта. Най-добре е да използвате чат на живо, за да свършите нещата по-бързо. Там също можете да получите отговори на всички ваши въпроси. Служителите са на линия денонощно, седем дни в седмицата.

 

Заключение

Не трябва да се паникьосвате, че не успявате да влезете в своя профил в Палмс Бет. Напълно нормално е човек да забрави своите данни за вход в който и да е сайт. Това, че имате пари в сметката си също не бива да ви притеснява, тъй като нито парите за спортни залози, нито тези в Palms Bet casino ще се загубят. Ако дори след подробното ръководство не сте успели да възстановите данните си си за вход, то тогава не се притеснявайте да се свържете с поддръжката и те ще решат проблема ви по най-бързия начин. Те са на разположение за всякакви въпроси денонощно и с радост ще ви помогнат по най-добрия и ясен начин за вас. Целта е да не губите време, а да се забавлявате.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P