Palms Bet Залози на живо

Palms Bet Залози на живо 1

Залозите на живо са едни най-предпочитаните залози в последно време. Залагането онлайн започва да се налага все повече на пазара, защото хората предпочитат да правят залози от всяка точка, без да се налага да се разкарват до пунктовете. Друга много важна причина за използването на онлайн залози са и залозите на живо. С тях всеки играч може да прави своите залози, докато гледа спортното събитие в реално време. Palmsbet също предлага залози на живо. Това е и едно от най-големите му предимства. Разделът е много посещаван и лесно откриваем на сайта. Повечето хора, обичащи залозите, предпочитат да залагат на мач, който вече е започнал, за да се види моментното ниво на отборите. Коефициентите не са константни и се променят всяка минута в зависимост от това как върви играта. Тръпката да следиш постоянно развоя на събитията и затова залаганията на живо са предпочитани от много играчи.

 

Къде да откриете раздела със залози на живо?

Един от многобройните начини за залагане, които предлага Палмс бет са залозите на живо. Можете да изберете на кое събитие да залагате е като отворите „На живо“. Намира се на главната страница на сайта на букмейкъра. В тази секция са мачовете, които се предават в реално време. Вертикалното меню, което ще ви се покаже в лявата част, след като отворите секцията. Там можете да направите своя избор за събитието, като в централната част ще видите информацията за тази среща, наличните пазари и други. Отдясно е електронният фиш, където ще отразявате вашите залози. Можете да обозначите и дадена среща като любима, посредством звездичката. Така тя ще бъде най-отгоре на менюто. Ако искате да видите предстоящите събития в тази секция, изберете бутон „Следващи събития на живо“, който е в долната част на менюто. Можете да правите залози на живо и през Palmsbet Мобилна версия, като там процесът е идентичен.

 

На какви спортове може да се използват залозите на живо

Събитията в Палмс бет са много разнообразни, но са част от спортовете:

 • Волейбол
 • Футбол
 • Тенис на маса
 • Тенис
 • Баскетбол

Не всички събития, налични на сайта са с опция залагане на живо. Някои от тях са само за залагане преди срещата. Условията и при останалите букмейкъри са такива. В Палмс бет можете да направите залагания на живо на всички по-интересни събития в спорта. Любимите ви спортове са налични за залози на живо, но букмейкърът работи за добавянето на още събития към опцията, за да може всеки да се наслади на спорта, който харесва.

 

[alert type=”info” icon-size=”normal”]Ако сте получили спортен бонус, който е за нови клиенти, можете да превъртите средствата в залагания на живо.[/alert]

 

Информация, която се предоставя на сайта

В Палмс бет има специално поле. В него може да проверявате детайлите за събитията, които следите. Намира се в горната част на екрана, точно над пазарите за залагане. Данните, които са налични са:

 • Името на даденото събитие
 • Първенство/лига/турнир за събитието
 • Време
 • Резултат
 • Статистика накратко

 

Пазари за залагания на живо

Всеки пазар зависи от конкретната среща и как се развива тя. За всяко от събитията може да напарвите своя залог за победител, Под/ Над, за брой голове и други основни видове залози. В Палмс бет има и някои по-характерни и нестандартни пазари за залагания на живо:

При футболни срещи

 • точен резултат за първо или второ полувреме;
 • точен резултат;
 • следващ гол или брой голове които ще има всеки отбор

При тенис срещи

 • точен резултат в гейм
 • победител в следващ гейм
 • таймбрек в сет
 • първо до 4 или 5 сета

Баскетбол

 • резултат за полувреме
 • печеливша разлика
 • хендикап в четвърт
 • залози за отбор

[alert type=”info” icon-size=”normal”]При по-голямата част от различните събития можете да ползвате и опцията спиране на залога-Кеш Аут[/alert]

 

Какви са коефициентите за залагания на живо?

Коефициентите се променят непрекъснато, докато тече срещата. Промяната зависи от резултата към момента. Коефициентът се качва, когато във футболния мач например, се наблюдава изненада в резултата-по-слабият отбор повежда. Коефициентите, които предлага Палмс бет са много конкурентни и компанията е много предпочитана от потребителите, точно поради тази причина. Нивото на коефициентите е над средното и са наистина примамливи. Ставките за победител са над средното, а останалите за голове, точки и други са около средните.

 

Поставяне на залозите на живо

Тези залози се правят по същия начин, както и залозите преди започване на срещата. Когато влезете в раздел „На живо“ изберете пазарите, на които ще залагате. Те ще се отразят в електронния ви фиш за залози, който е отдясно на страницата. Можете да комбинирате различни събития в един талон.

Всеки букмейкър, който иска да е на челните редове в класациите за най-желани компании за залагания, трябва да предлага опцията „Залози на живо“.  Сайтът на Palms Bet не прави изключение. Букмейкърът предлага тази опция още от началото, когато е създаден сайтът и продължава да я усъвършенства и развива. Засега в Palms bet „залагане на живо“, можете да откриете най-търсените и предпочитаните спортове, а можете да се възползвате и от редица Palmsbet бонуси за спорт. Но желанието за развитие, което показва букмейкърът ни убеждават, че той няма да спре да въвежда нови спортове и и пазари, за да задоволи всеки потребител.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв

рейтинг

9.4
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша лого
Касъмпаша
- -
Сивасспор лого
Сивасспор
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша
-
-
Сивасспор
Estádio Nacional 25 ян. 2021 4:30 pm
Белененсеш лого
Белененсеш
- -
Тондела лого
Тондела
25 ян. 2021 4:30 pm
Estádio Nacional
Белененсеш
-
-
Тондела
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор лого
Аланияспор
- -
Анкарагюджю лого
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор
-
-
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче лого
Фенербахче
- -
Кайзериспор лого
Кайзериспор
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче
-
-
Кайзериспор
Estádio do Rio Ave Futebol Clube 25 ян. 2021 6:30 pm
Рио Аве лого
Рио Аве
- -
Санта Клара лого
Санта Клара
25 ян. 2021 6:30 pm
Estádio do Rio Ave Futebol Clube
Рио Аве
-
-
Санта Клара
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика лого
Бенфика
- -
ФК Национал лого
ФК Национал
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика
-
-
ФК Национал
Adams Park 25 ян. 2021 9:45 pm
Уикъмб лого
Уикъмб
- -
Тотнъм лого
Тотнъм
25 ян. 2021 9:45 pm
Adams Park
Уикъмб
-
-
Тотнъм
San Mamés Barria 25 ян. 2021 10:00 pm
Атлетик Билбао лого
Атлетик Билбао
- -
Хетафе лого
Хетафе
25 ян. 2021 10:00 pm
San Mamés Barria
Атлетик Билбао
-
-
Хетафе
Estádio de São Lúis 25 ян. 2021 10:15 pm
Фаренсе лого
Фаренсе
- -
Порто лого
Порто
25 ян. 2021 10:15 pm
Estádio de São Lúis
Фаренсе
-
-
Порто
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P