Palmsbet esports – професионално мнение и оценка от 7SPORT

За да започнете да залагате в Palmsbet esports, трябва да имате сметка в букмейкъра.
Налични Игри

Palmsbet eSports

Palms Bet е един от младите български букмейкъри на пазара в настоящия момент. Въпреки това, родният бранд демонстрира достатъчно гъвкавост, за да включи все по-популярните електронни спортове в своя каталог от спортни залози. Бързото развитие на eSports индустрията вече трудно може да остане незабелязано, поради което този сегмент ще присъства все по-осезаемо в платформите на различните букмейкъри. В този текст ще разгледаме наличието на електронни спортове в Palms Bet, разглеждайки какво може да ни предложи този букмейкър в тази насока.

Какви електронни спортове се предлагат в Palmsbet?

В момента на писане на това ревю, PalmsBet eSports предлагаше на своите клиенти събития от само два представителя на – CS:GO и DOTA 2. Това е до голяма степен разочароващо, тъй като повечето от конкурентите на букмейкъра предлагат далеч по-високо количество от различни възможности от материята на електронните спортове. Видимо обаче този сегмент не е сред приоритетите на българския бранд, който предпочита да фокусира усилията си в други посоки.

Какви пазари на електронни спортове се предлагат в Palmsbet?

Електронните спортове са слабо застъпени в Palms Bet, но все пак ги има. За нас не оставаше нищо друго, освен да разгледаме пазарите за предлаганите от букмейкъра игри.

При CS:GO, например, видяхме възможности за избор на краен победител, но също така опции за избиране на хендикап.

Разгледахме и предлаганото по отношение на DOTA 2, където в конкретния момент можеше да се залага на едно-единствено събитие. Тук пазарите отново бяха за Краен победител и Хендикап.

Как да поставим залог на електронни спортове в Palmsbet?

Преди всичко, трябва да имате акаунт в системата на Palms Bet, разбира се. Влезте в него, а след това отворете началната страница на букмейкъра. Активирайте менюто Спорт и изчакайте системата да зареди. Погледнете към вертикалната лента с менюта вляво на вашия екран и намерете менюто Електронни спортове. От падащо меню ще видите кои са двете игри, върху които бихте могли да заложите в момента – CS:GO и DOTA 2. Кликайки на някоя от тях, вие ще видите и предлаганите събития, както и пазарите към тях. Напрвете своя избор, а избраните от вас селекции ще бъдат добавени към електронния ви фиш за залози.

Предимства и недостатъци на Palmsbet eSports

Със сигурност можем да кажем, че Palms Bet не е сред букмейкърите, които са застъпили силно електронните спортове в предлаганата от тях услуга. Поне за момента, българският бранд предлага възможности за залог върху само две eSports игри, като не са особено много събитията и пазарите, които се предлагат за тях. Ако сте отявлен привърженик на eSports и искате да залагате активно на тях, то Palms Bet със сигурност не е вашият букмейкър.

Заключение

В заключение можем да кажем, че в момента на пазара има други букмейкъри, български и чуждестранни, които предлагат по-добро покритие на електронните спортове, сравнено с Palms Bet. Ако имате желанието да се развивате като залагащ в eSports сегмента, то със сигурност бихте могли да намерите по-подходящо място за целта. Поне засега, Palms Bet не предлага достатъчно в тази насока, за да можем да ви го препоръчаме. За щастие липсата на пазари донякъде е компенсирана от факта, че се предлагат множество palmsbet бонуси, които да използвате за вашите залози на esports.

Bwin

Начален Бонус до 222лв.

МНЕНИЕ ВХОД

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв.

МНЕНИЕ ВХОД
28 сеп. 20207:00 pm
Химки
1 0
Динамо Москва
28 сеп. 2020 7:00 pm
Химки
1
0
Динамо Москва
28 сеп. 20208:00 pm
Фулъм
- -
Астън Вила
28 сеп. 2020 8:00 pm
Фулъм
-
-
Астън Вила
28 сеп. 20208:00 pm
Анталияспор
- -
Денизлиспор
28 сеп. 2020 8:00 pm
Анталияспор
-
-
Денизлиспор
28 сеп. 20208:30 pm
Славия
- -
Царско село
28 сеп. 2020 8:30 pm
Славия
-
-
Царско село
28 сеп. 20209:45 pm
Болоня
- -
Парма
28 сеп. 2020 9:45 pm
Болоня
-
-
Парма
28 сеп. 20209:45 pm
Белененсеш
- -
Фамаликао
28 сеп. 2020 9:45 pm
Белененсеш
-
-
Фамаликао
28 сеп. 202010:15 pm
Ливърпул
- -
Арсенал
28 сеп. 2020 10:15 pm
Ливърпул
-
-
Арсенал
P