Palmsbet esports – професионално мнение и оценка от 7SPORT

За да започнете да залагате в Palmsbet esports, трябва да имате сметка в букмейкъра.
Налични Игри

Palmsbet eSports

Palms Bet е един от младите български букмейкъри на пазара в настоящия момент. Въпреки това, родният бранд демонстрира достатъчно гъвкавост, за да включи все по-популярните електронни спортове в своя каталог от спортни залози. Бързото развитие на eSports индустрията вече трудно може да остане незабелязано, поради което този сегмент ще присъства все по-осезаемо в платформите на различните букмейкъри. В този текст ще разгледаме наличието на електронни спортове в Palms Bet, разглеждайки какво може да ни предложи този букмейкър в тази насока.

Какви електронни спортове се предлагат в Palmsbet?

В момента на писане на това ревю, PalmsBet eSports предлагаше на своите клиенти събития от само два представителя на – CS:GO и DOTA 2. Това е до голяма степен разочароващо, тъй като повечето от конкурентите на букмейкъра предлагат далеч по-високо количество от различни възможности от материята на електронните спортове. Видимо обаче този сегмент не е сред приоритетите на българския бранд, който предпочита да фокусира усилията си в други посоки.

Какви пазари на електронни спортове се предлагат в Palmsbet?

Електронните спортове са слабо застъпени в Palms Bet, но все пак ги има. За нас не оставаше нищо друго, освен да разгледаме пазарите за предлаганите от букмейкъра игри.

При CS:GO, например, видяхме възможности за избор на краен победител, но също така опции за избиране на хендикап.

Разгледахме и предлаганото по отношение на DOTA 2, където в конкретния момент можеше да се залага на едно-единствено събитие. Тук пазарите отново бяха за Краен победител и Хендикап.

Как да поставим залог на електронни спортове в Palmsbet?

Преди всичко, трябва да имате акаунт в системата на Palms Bet, разбира се. Влезте в него, а след това отворете началната страница на букмейкъра. Активирайте менюто Спорт и изчакайте системата да зареди. Погледнете към вертикалната лента с менюта вляво на вашия екран и намерете менюто Електронни спортове. От падащо меню ще видите кои са двете игри, върху които бихте могли да заложите в момента – CS:GO и DOTA 2. Кликайки на някоя от тях, вие ще видите и предлаганите събития, както и пазарите към тях. Напрвете своя избор, а избраните от вас селекции ще бъдат добавени към електронния ви фиш за залози.

Предимства и недостатъци на Palmsbet eSports

Със сигурност можем да кажем, че Palms Bet не е сред букмейкърите, които са застъпили силно електронните спортове в предлаганата от тях услуга. Поне за момента, българският бранд предлага възможности за залог върху само две eSports игри, като не са особено много събитията и пазарите, които се предлагат за тях. Ако сте отявлен привърженик на eSports и искате да залагате активно на тях, то Palms Bet със сигурност не е вашият букмейкър.

Заключение

В заключение можем да кажем, че в момента на пазара има други букмейкъри, български и чуждестранни, които предлагат по-добро покритие на електронните спортове, сравнено с Palms Bet. Ако имате желанието да се развивате като залагащ в eSports сегмента, то със сигурност бихте могли да намерите по-подходящо място за целта. Поне засега, Palms Bet не предлага достатъчно в тази насока, за да можем да ви го препоръчаме. За щастие липсата на пазари донякъде е компенсирана от факта, че се предлагат множество palmsbet бонуси, които да използвате за вашите залози на esports.

Bwin

Начален Бонус до 222лв.

РЕВЮ ВХОД
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100 ЛВ

РЕВЮ ВХОД
Рейтинг
9.8/10
100лв Бонус
Бързи печалби
100% печалбa
Начален Бонус до 200лв.
Бонус Код: ******
P