Palms Bet- Виртуални спортове

Palms Bet- Виртуални спортове 1

В Palmsbet разделът с виртуални спортове е сравнително нов. Всички любители на онлайн залози са фенове и на виртуалните спортове. Ако не ви се чака да се изиграе целият мач и искате бързи резултати, то виртуалните спортове са точното място.

Виртуални спортове в Палмс бет

Виртуалните спортове се провеждат на случаен принцип. Затова освен всичко друго, ще трябва да разчитате и на късмет. Резултатите от виртуалните спортни събития се определят от специален генератор. Затова и често високите залози, всъщност излизат печеливши. Времето, в което се изиграва даден мач е около 2-3 минути, в зависимост от събитието.

 

Как да достигнете до раздел Виртуални спортове в Palsm Bet?

За да разгледате всички спортове, който се предлагат в Палмс Бет, трябва да влезете в категорията в сайта на букмейкъра. Интерфейсът е изключително добре подреден и ясно показва кое къде се намира, за да откриете много лесно това, което търсите. Влезте в главното меню на букмейкъра. Него ще откриете най-горе на началната страница. Там са и всичките категории, които са налични. Заедно с „Казино“, „Спорт“, „На живо“ и други, ще откриете и „Виртуални“. След като изберете категория Виртуални, ще се отворят всички виртуални спортове, които предлага Палмс бет. Не забравяйте да проверите и за някои от специалните Palmsbet бонус изненади, които се предлагат за виртуалните спортове.

 

Видове виртуални спортове в Палмс бет

Виртуалните спортове в PalmsBet ревю са доста голяма категория. Можете да се насладите на спортове като:

  • Автомобилни спортове
  • Конни състезания
  • Стрелба с лък
  • Бадминтон
  • Надбягвания с хрътки
  • Футбол
  • Тенис на маса
  • Тротинг

Това са едни от най-популярните спортове към момента, като може би единственият пропуск е баскетбол, Евро купа и състезания с колелета, но букмейкърът постоянно се развива и сигурно скоро ще предоставя и тях.

 

Как се залага на виртуални спортове в Палмс бет

Залагането става бързо и лесно, но все пак се постарахме да ви го представим стъпка по стъпка. За да започнете да залагате, първо трябва да откриете разделът с виртуални спортове. Когато вече сте отворили списъка с виртуални спортове е време да изберете на кой спорт ще залагате. Трябва да посочите иконката му. След това маркирайте събитие . Можете да избирате от текущо, приключило и предстоящо. Ако вече сте избрали залога си, той автоматично се отразява в електронния ви фиш. Можете да го видите от дясната ви страна на екрана. Следва само да изберете сумата на залога си.
Когато вече сте готови ви остава само да проследите избраните спортни събития, за да разберете дали сте направили печеливш залог и да се надявате на късмет. Процесът за залагане през вашият смартфон е същият, като всичко изброено до момента е налично и през Palms bet мобилната версия.

 

Предимства 🙂Недостатъци 🙁
✓ Картината на живо и визуализирането на видеото са на много добро ниво.✘ Те са много малко в сравнение с плюсовете, които има Палмс бет
✓ Залозите са два типа-кратни и единични✘ Има някои липсващи спортове
✓ Можете да разглеждате минали събития в хронологията✘ Трябва да сте регистриран, за да можете да избирате от игрите
✓ Има много добро ръководство, за улесняване на играчите

Заключение

Раздел Виртуални спортове в Palms bet осигурява на своите играчи разнообразие от спортни събития. Залагането става лесно, защото сайтът на букмейкъра е направен така, че да улеснява клиентите си.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
P