fbpx

Pinnacle приложение

Залози в Pinnacle можете да поставяте веднага след като си направите регистрация в букмейкъра. Това можете да направите, както през десктоп, така и през мобилното приложение, като процеса не отнема повече от няколко минути.

Свали безплатно за:

Pinnacle Мобилна Версия & Апликация за Android и iOS

Pinnacle е една от компаниите с най-богата и дългогодишна традиция в онлайн залозите. Букмейкър с повече от 20-годишен опит в бранша поддържа високи стандарти, а в следващитередове ще ви запознаем с мобилната версия и мобилни приложени, които предлага този оператор.

 

Обща информация

Фирмата за спортни залози Pinnacle е основана през 1998 г., като се превръща в любимо място за игра за мнозина. На този етап букмейкърът няма издаден лиценз за България и достъпът до уебсайта pinnacle.com е ограничен. Могат да се използват алтернативни линкове, които отговарят напълно на функционалността и съдържанието, което бихте намерили на оригиналния адрес. Имайте предвид, че някои от огледалните сайтове се отварят трудно при определени интернет провайдъри:

Основното направление, в което Pinnacle развива своята дейност и печели нови потребители, са спортните залози. Разнообразието от спортове не е толкова голямо, както при други букмейкъри, но тук ще откриете всички най-популярни опции:

 • Футбол
 • Баскетбол
 • Волейбол
 • Тенис
 • Хокей на лед
 • Ръгби
 • Американски футбол
 • Голф
 • Конни надбягвания
 • Кучешки гонки
 • Дартс
 • Снукър

Набираща все повече почитатели област като eSports също е застъпена в каталога на Pinnacle.

Букмейкърът също предоставя атрактивни Pinnacle казино опции. Pinnacle предлага всички стандартни хазартни игри като слотове (ротативки), рулетка, бакара, блекджек и покер, но също впечатлява с някои иновативни решения. Има и специален раздел за бинго игри, какъвто не може да бъде намерен навсякъде. Разглеждането на опции обаче е възможно, само след като създадете профил и влезете в него.

 

Мобилни функции

Pinnacle регистрация можете да си направите както от лаптопа, така и от смартфона или таблета. Ако имате вече профил в системата на букмейкъра, в мобилния вариант просто трябва да въведете данните си за логин.

При работещ линк сайтът на Pinnacle работи еднакво добре както на компютър, така и на мобилно устройство. Функциите са и съдържанието са идентични, т.е. боравейки с телефон или таблет няма да получите по-малко или да бъдете лишени от достъп до някое от менютата. Навигацията и изгледът при мобилната версия съответно са оптимизирани за по-малък екран.

 

Мобилно приложение за Android

Pinnacle предлага на своите потребители мобилни приложения за двете основни операционни системи – Android и iOS. Те са разработени така, че също като мобилната версия да не лишават клиента от нищо по отношение на функционалност и съдържание.

При телефон с операционна система Android ще се наложи да си свалите софтуера от уебсайта на букмейкъра. Апликацията на Pinnacle не е налична в Google Play, тъй като официалният онлайн магазин налага рестрикции на бетинг приложенията.

Намирането на мобилното приложение в сайта не е трудно – ще бъдете насочени към него още от началната страница. Когато се опитате да изтеглите апликацията, операционната система ще реагира с предупреждение, че софтуерът не е познат и може да навреди. Трябва да потвърдите допълнително, че искате да свалите и инсталирането съответния апп. След като одобрите тези действия, изтеглянето и зареждането на мобилното устройство преминават за секунди.

 

Мобилно приложение за iOS

Ако боравите с iPhone или iPad, не е необходимо дори да влизате в сайта на Pinnacle. Свалянето и зареждането на апликацията става по-бързо, тъй като може да се открие в Apple Store, където ще го откриете бързо.

Не са необходими и допълнителни потвърждения. След сваляне стъпките в общи линии са идентични. И при апликацията на iOS, както и при Андроид, можете да се включите с вече активен профил. Ако нямате регистрация, тя може да бъде направена и през мобилното приложение.

 

Предимства и недостатъци

 

Използването на мобилно приложение за Pinnacle има своите несъмнени плюсове и минуси.

 

Какво ни хареса 🙂Какво не ни хареса 🙁
✓ Достъпът до системата на букмейкъра е значително по-бърз✘ Липсата на Cashout. Това не важи само за мобилното приложение, като цяло Затвори Залог е несъществуваща опция в този букмейкър
✓Генерира по-малко трафик на мобилни данни✘ Ограничен като обхват събития, по-малък брой пазари за футболните мачове
✓ Позволява по-бърз и навременен контрол върху действията в системата за онлайн залози✘ Липсата на Лайв Стрийминг. Пряко предаване не съществува в платформата на букмейкъра
✓ При активиране на известия ще получавате информация за всяко събитие на което сте заложили или ви интересува

 

Методи на плащане:

Методите за плащане в Pinnacle са едни и същи както за уеб версията, така и за неговите мобилни апликации.

 • Банкови карти – VISA, MasterCard
 • Банков превод
 • Системи за електронни разплащания и интернет портфейли като Skrill, Neteller, PaysafeCard.
 • Криптовалути. Pinnacle позволява използването на Bitcoin, както и още няколко от основните криптовалути.

Минималният депозит в системата на букмейкъра е 10 евро, като същото важи и за теглене. Имате предвид, че при усвояване на средства може да ви бъде наложена такса от 12 евро.

 

Бонуси

Компанията отстъпва и в това отношение на много по-новите си конкуренти. Един от минусите е липса на бонус за нови потребители. Няма предвидена промоция и за използване на мобилно приложение, но такива оферти така или иначе вече са рядкост. Редовните потребители все пак получават Pinnacle оферти към профила си.

 

Pinnacle Мобилна Версия- Често Задавани Въпроси

Да, в нашето ревю можете да намерите работещ алтернативен линк, през който да изтеглите мобилната апликация.
В AppStore намерите мобилната апликация, докато при Android процедурата е малко по-различна, за нея пълни инструкции можете да откриете в нашето ревю.
Не, Cashout като цяло не е заложен като опция в системата на букмейкъра.
Да. Всички платежни методи в уеб версията са достъпни и през мобилното приложение.
През можилното приложение можете да залагате на множество видове спорт. Всички спортове, които са налични и през официалната верия на сайта можете да намерите и тук.
Не, всички раздели на сайта са обединени в едно приложение.
Не, можете да ползвате всички раздели на компанията с една и съща регистрация.
Да, можете да изпълните процеса по регистрация без значение от платформата, която използвате.
Да, целия набор от функции за залози на живо са достъпни, както през мобилната версия, така и през настолната версия на сайта.
Не, за жалост тази функция не е интегрирана както в мобилното приложение, така и в пълната версия на сайта.
P