fbpx

Pinnacle Регистрация – Ръководство Стъпка по Стъпка

Създадената преди повече от 20 години компания за залагания Pinnacle днес се радва на широка популярност. Въпреки това обаче тя няма издаден лиценз от Българската комисия по хазарта, което от своя страна не пречи български граждани да се регистрират. След като прочетете подробно как точно да направите регистрацията си в сайта, може да отидете директно към него от актуалния линк тук.

Регистрация стъпка по стъпка

Когато влезете в сайта на Pinnacle, първото с което ще се сблъскате е липсата на български език на интерфейса. Ние ще правим регистрацията на английски, но тя е абсолютно идентична за всеки един език. Първото нещо, което трябва да направите е да натиснете червения бутон в горния десен ъгъл с надпис „Join“.

 

След като направите това ще Ви се отвори регистрационна форма в четири стъпки. Първата от тях изисква да въведете държавата, от която сте, актуален e-mail, както и желаната от Вас парола, два пъти.

Когато направите това просто натиснете Enter или бутон Next, в оранжево, за да преминете към следващата стъпка. Тук е нужно да изберете начина на обръщение към Вас, в зависимост от пола, Mr – за мъж и Ms- за жена, да въведете Вашето собствено и фамилно име, както и дадата Ви на раждане. Имайте предвид, че сайта не позволява да се въвеждат данни на кирилица, затова е необходимо имената Ви да бъдат написани с латински букви. Когато направите това, отново натиснете бутон Next.

Стигнахме до третата стъпка. Това, което е важно да отбележим тук е, че първото поле за държава е само потвърждаващо, тоест то не може да се променя и ако сте избрали грешна държава ще трябва да се върнете към стъпка едно, което лесно може да стане, просто като натиснете на отметката с нейния номер, в случая първото синьо кръгче. След това е необходимо да изберете валутата, с която искате да работите, да попълните постоянния си адрес, като второто поле е за втори адрес, ако например адреса Ви по лична карта е един, а живеете на друго място. Следващите три полета са съответно за града, в който живеете, пощенския код и телефонния Ви номер. Кода на телефонния номер по подразбиране съответства на избраната държава по местоживеене, но лесно може да изберете и друг.

Натиснете бутон Next и преминаваме към последната стъпка. Нея ще разделим на две, тъй като по съществото си тя има два различни елемента, всеки със своята важност. Първите три полета искат от потребителя да въведе Таен въпрос, Таен отговор и ако сайта Ви е препоръчан от някого, да напишете неговия акаунт. Последното поле не е задължително. Тук, за разлика от въвеждането на имената, може да напишете Тайния въпрос и Тайния отговор на кирилица.

След това имаме три възможности, свързани с това дали искаме да получаваме новостите, които се случват в сайта, както и актуални бонус предложения. Възможностите са три – телефон, чрез СМС на номера, който сте дали, чрез Вашия актуален e-mail и третия вариант е чрез пощата, на адреса, който вече сте дали. Имайте предвид, че не е задължително да изберете който и да било начин.

След това остава само да направите верификация, че не сте компютър или автоматична система, да потвърдите възрастта си и да потвърдите, че сте запознати с условията на сайта. След това натиснете Enter или бутон Join в оранжев цвят. Ще Ви препратят към ето такава страница, в която Ви казват, че на посочения e-mail е изпратен линк за потвърждение на акаунта.

Важно е да знаете, че преди да потвърдите акаунта си не може да направите залог. Когато натиснете линка за потвърждение ще бъдете препратени към сайта на Пинакъл и ще получите съобщение за успешно активиране на акаунта.

Промо код или начален бонус

Към настоящия момент не се предоставят начални бонуси или някакъв вид Pinnacle промо кодове. Тяхната основна цел е да поддържат качествени услуги и възможно най-голямо разнообразие. Затова е хубаво да дадете актуален e-mail, за да сте от първите, когато започнат да пускат бонуси.

Верификация на акаунта

  • За да верифицирате своя акаунт, трябва да отидете горе в своя акаунт. Това става, като натиснете на него.
  • Бутона се намира в основното меню на сайта, вдясно от зеления бутон за депозит. От падащото меню изберете My Account.

 

 

  • Сега е нужно да качите снимки на два отделни документа, които да удостоверят Вашата самоличност.

  • Първото падащо меню Ви дава възможност да качите снимка на свидетелство за управление на МПС, паспорт, лична карта или да направите моментна снимка на лицето си.

 

  • Второто поле е за потвърждение на въведения от Вас адрес. Тук може да дадете снимка на сметка за битови нужди, договор за наем, извлечение от банката или друг документ от институция, който смятате, че ясно доказва, че живеете на дадения адрес. След като ги качите те ще бъдат разгледани от представители на сайта и ще получите допълнителна информация какво се случва с Вашата верификация.

 

Регистрация през телефон

Към настоящия момент регистрация през телефон в Pinnacle не може да бъде направена, тъй като от България достъп до сайта няма. Ако в бъдеще това се промени, ще бъдете уведомени своевременно. Ако имате вече профил в системата на букмейкъра, може да  опитате въвеждането на данните си за логин и да използвате Pinnacle Mobile App, без да преминавате през процесът създаване на нов акаунт отново.

 

Методи на депозит

Pinnacle работят с най-популярните компании предлагащи електронно плащане. Това са Visa, Mastercard, платежните системи Neteller и ecoPayz, предплатени карти както и електронни портмонета от типа Skrill. И макар това да са най-популярните, сайта работи и с още други, но при някои съществува възможност да бъдете таксувани при депозит. Това е пълен списък на възможностите за депозит в Евро. Имайте предвид, че при някои валути нещата могат да имат разлики.

Остави коментар

avatar
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
МНЕНИЕ ВХОД

Megapari

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв.

рейтинг

9.1
МНЕНИЕ ВХОД

Pinnacle

НАЧАЛЕН БОНУС - НЯМА

рейтинг

9.5
МНЕНИЕ ВХОД

Betwinner

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200 лв.

рейтинг

9.4
МНЕНИЕ ВХОД
4 апр. 2020 12:00 am
Ankaragucu
- -
Истанбул Башакшехир
Türk Telekom Stadyumu 4 апр. 2020 12:00 am
Галатасарай
- -
Gazişehir Gaziantep
4 апр. 2020 12:00 am
Борнемут
- -
Нюкасъл
4 апр. 2020 12:00 am
Арсенал
- -
Норич
Kadir Has Şehir Stadı 4 апр. 2020 12:00 am
Kayserispor
- -
Genclerbirligi
4 апр. 2020 12:00 am
Астън Вила
- -
Уулвърхямптън
4 апр. 2020 12:00 am
Брайтън
- -
Манчестър Юнайтед
4 апр. 2020 12:00 am
Кристъл Палас
- -
Бърнли
4 апр. 2020 12:00 am
Шефилд Юнайтед
- -
Тотнъм
4 апр. 2020 12:00 am
Уотфорд
- -
Саутхамптън
P