fbpx

Системи и стратегии за спортни залагания

Система на Мартингейл

Системата на Мартингейл е много стара и излючително проста система за залози. В същността си разчита на твърдението, че няма губеща серия която може да продължи вечно. В общи линии, това, което стратегията твърди е, че няма вечна губеща серия.
Поставяме залог, например от 1 лев. Ако залогът ни спечели, поставяме 1 лев на следващ. Обаче ако залогът загуби, трябва да удвоим сумата при следващият. Иначе казано при печалба оставяме сумата същата, а при загуба удвояваме. Теорията е, че удвояването на залозите ще избие всички натрупани загуби в момента в който прекъснем негативната серия.

Стратегия на Фибоначи

Това е стратегия, която използва откритията на италианския математик Фибоначи. Теорията зад тази система е елементарна. Разчитаме на залози за равенство. Залагате на равенства, докато не познаете залога си. Има и още две прости правила, които трябва да спазвате, за да бъдете наистина успешни.

  • Всяко равенство на което залагате трябва да бъде с коефициент, който надвишава 2.61. Може да не се придържате към стратегията с равенствата, а да поставяте залози и за други пазари, но задължително селекциите ви трябва да надвишават този коефициент.
  • Ако загубите залог, трябва да разчитате на числата на Фибоначи. Тоест трябва да увеличавате размера на залога си според редицата на Фибоначи. А тя е: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 и т.н. При всеки спечелен залог трбява да се върнете и да започнете процеса отначало.

Остави коментар

avatar