Стратегии за печалба с хендикап залози

Стратегии за печалба с хендикап залози 1

Хендикап е един от алтернативнитепазари за залози . Предлагат е от все повече букмейкъри и макар, че може да ви прозвучи объркващо на първо четене може да ви донесе много приятни емоции за в бъдеще.

Хендикап залози може да поставяте, когато има значително разминаване в силата на отборите.
Тогава този алтернативен начин на залог е активен, за да може да изравни силата на отборите.  Хендикапът е два вида – европейски и азиатски. При европейския хендикап възможните изходи е са три, доколкото при азиатския хендикап има само два.

Европейски хендикап

Ако имаме два отбора, и единият е много по-силен от другия, то тогава коефициентите например ще бъдат 1.40 за отбора А , 7.75 за отбор Б и 4.15 за равен резултат. 1.40 обаче далеч не е примамлив коефициент и много от залагащите биха пропуснали тази среща.  Тогава много от залагащите биха предпочели да заложат на отбор А да победи с 2 или повече гола разлика, като разбира се при тази селекция коефициента би бил съвсем различен.
Ако мачът приключи с 3:1 за отбор А нашият залог се брои за печеливш , защото дори и след като добавим преднината от 1 гол, която сме дали на отбор Б, резултата е 3:2, тоест отново имаме 2 гола разлика в полза на домакините.
Обаче ако мачът приключи 3:2 вече не виждаме двата гола преднина, които преди срещата дадохме на домакина в срещата.  И след като на гостуващия отбор сме дали 1 допълнителен гол, като добавим и него в уравнението резултата ще бъде 3:3, тоест печеливши са залозите за Х.

Азиатски хендикап

Азиатският хендикап до голяма степен прилича на европейския. Съществената разлика е, че тук отсъства опцията за равен резултат. Преднината в азиатския хендикап може да бъде 0.25; 0.5; 0.75; 1;1.25 и тн. Нека и тук разчитаме на пример:
Ако отбор А е домакин в дадена среща и играе с отбор Б. Даваме на отбор Б 0.5 гола преднина тоест „отбор Б +0.5 гола“. Ако отбор А победи, няма да има никакво значение резултата. Ако обаче срещата завърши наравно, отбор Б ще има 0.5 гола преднина и ще бъде победител.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P