Стратегии за залози на двоен шанс

Стратегии за залози на двоен шанс 1

 

Според традиционните залози на футбол за краен резултат, залагащият има 33.33% шанс да спечели, като избере домакинска победа, победа за госта или равенство в срещата. Как бихте се почувствали, ако удвоите тази възможност за печалба? Възможността от 66.66% шанс да спечелите при футболни залагания изглежда изключително примамлива, дори ако тези цифри съществуват само на теория. Точно за това е залагането на двоен шанс: При него залагаме на два от трите възможни резултата на футболен мач и евентуалната спечелена сума е една и съща при всеки резултат, от двата, които сме избрали.

Можете да заложите на даден отбор, който да спечели или равен (1X или X2) или да заложите на един от двата тима да спечели като се изключва равенството (12). Разбира се, залогът с двоен шанс предлага по-ниски коефициенти в сравнение със залаганията за краен резултат, обикновено половината от двата комбинирани коефициента. Независимо от това, двоен шанс е популярен залог, предлаган от всички онлайн букмейкъри, като е обикновено на първо място в списъка на залозите за футболна среща след коефициентите за краен резултат 1X2.

 

Как да направите идеалния залог на двоен шанс на футболен мач?

Без значение дали искате да заложите на двоен шанс на фаворита или аутсайдера в срещата, вие търсите повече сигурност в залога. Залагащият смята, че е безопасно да направи много по-голям залог на изхода с двоен шанс, като знае, че той „покрива“ два от три резултата. Всеки може да направи перфектен залог с двоен шанс, веднага щом намери стойностни коефициенти. Нека разгледаме залагането на двоен шанс на фаворита и на аутсайдера поотделно.

 

Залози на двоен шанс на фаворита:

Тук залагащият решава да направи залог на двоен шанс, ако според неговия анализ има голяма възможност за равенство освен желания от него отбор да спечели. Залагайки на двоен шанс на фаворита, вие приемате много по-ниски коефициенти (в някои шансове по-ниски от 1,25), но знаете, че ще спечелите цялата печалба, ако фаворитът просто избегне поражението.

 

Залози на двоен шанс на аутсайдера:

Коефициентите за двоен шанс за аутсайдера са доста по-големи и това е по-популярна стратегия за залози. В този случай двойният шанс се избира от залагащите, които се чувстват успокоени от покритието с “два резултата”, тъй като не са толкова сигурни в способността на по-слабия отбор да спечели, особено когато играе на чужд терен. С този залог играчите просто изключват победата на фаворита в срещата. Тук може да вземете много по-добри коефициенти като 1.80, 1.90 за двоен шанс, доста по-високи в сравнение със залагането на фаворита на тази опция.

 

Залагане на двоен шанс в права колонка

Това е добра стратегия за залози на двоен шанс – да комбинирате няколко мача в права колонка. Акумулаторите с двоен шанс са чудесен избор, стига да са успешни. Ако можете да намерите три двойни шанса на футболни мачове от 1,26 коефициент за всеки и да ги поставите в един залог от 3-кратен залог права колонка, това е същото като да направите единичен залог на 2.00 коеф. Ако се чувствате по-сигурни да залагате на повече мачове от един, тогава няма проблеми да го правите.

Когато залагате на двоен шанс, на теория имате 66,6% шанс за печалба. При залог от 2 събития на права колонка с двойни шансове, вашите теоретични шансове са намалени до 44,4%, а при троен залог на двойни шансове – то възможността за печалба е 29,57%. Залагането на среден коефициент от 1.70 на двоен шанс пък означава, че имате почти 30% шанс да получите пет пъти повече пари при печалба.

 

Предимства на залагането на двоен шанс

  • Ще печелим по-често, като това ще ни позволи да бъдем по-позитивни психически.
  • На залози с двоен шанс винаги може да се намери голяма стойност и коефициентът да бъде доста добър.
  • Ще бъдем с по-добра нагласа, ако успеем да намалим продължителността на последователните загуби, като може да направим това със залагане на двоен шанс. В дългосрочен план това ще ни помогне да запазим нашата банка, намалявайки шансовете за поредица от загуби.
  • По време на периоди на последователни загуби, винаги може да преминем към стратегия с двоен шанс и да сложим край на лошата серия.
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв

рейтинг

9.4
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P