Winbet Депозит & Теглене

Winbet Депозит & Теглене 1

Разплащателните методи са едни от най-важните условия за избор на букмейкър. Опциите за транзакции и лекотата на плащанията и тегленията са от жизненоважно значение, когато се опитвате да изберете най-добрия букмейкър. Независимо дали вече сте регистриран в компания за залагания или се опитвате да изберете в коя от тях трябва да се регистрирате, трябва да помните, че независимо от предлаганите коефициенти и бонуси, винаги трябва да можете да изтеглите парите си бързо и лесно.

За да се предотврати прането на пари, Европейският съюз (Директива (ЕС) 2015/849) е определил строги регламенти по отношение на сделките с компании за залагания. Това означава, че можете да изтеглите парите си само по същия метод, с който сте направили депозит.

Бъдете гъвкави. Като се има предвид, че букмейкърите са регулирани в различни юрисдикции и трябва да спазват различни парични правила, които се прилагат за всяка страна, може да откриете, че някои букмейкъри налагат определени такси за транзакции при някои методи на плащане.

Това означава, че понякога начинът на плащане може да бъде за предпочитане пред друг, поради факта, че залагащата компания няма да ви начисли такса за теглене. Очевидно определени букмейкъри ще продължат с тази практика, независимо от задълженията, наложени от закона, препоръчваме ви обаче да използвате всеки метод на плащане, който е на ваше разположение (кредитни и дебитни карти, електронни портфейли и т.н.), за да не бъдете таксувани с допълнителни такси.

Видео Ръководство

Winbet Депозити и тегления

Winbet приема депозити към игрални сметки в евро и някои други европейски валути.

  • Методи за депозит в Winbet:
Visa € 5
Skrill€ 5
MasterCard€ 5
Банков превод€ 5
Cashterminal10 лв
EasyPay10 лв
ePay10 лв

 

Информация за различните методи за плащане:

  • VISA / Mastercard:

Можете да използвате кредитната или дебитната си карта VISA / MASTERCARD, за да извършвате транзакции в Уинбет. Просто трябва да попълните определена информация от вашата карта на съответния екран и да продължите с плащането си. Това е един от най-бързите начини за депозиране и теглене на пари и в повечето случаи няма да изисква допълнителна такса. Компаниите за залагане ще ви напомнят НИКОГА да не споделяте данните на вашата карта (като вашия ПИН), тъй като всичко, което е необходимо за транзакция, е CVV номерът и паролата, които използвате във вашата сметка за залагане.

  • Skrill: (преди известен като Moneybookers)

Удобен електронен портфейл, който може да се използва в почти всеки букмейкър в света. Уинбет е букмейкърът, който не прави изключение. Тя позволява по-високи лимити на вашите депозити и тегления и няма да ви таксуват с допълнителни такси. За малка сума всяка година можете да получите Skrill Mastercard, който може да се използва за теглене на пари от всяка машина за автоматични транзакции (банкомат).

  • Дигитални акаунти-еPay

Дигиталните акаунти са много полезни за тези с няколко акаунта за онлайн залагане, които ви позволяват да държите транзакциите си на едно място, за да можете да наблюдавате печалбите и загубите си по-лесно. Това може да ви добави лична поверителност и сигурност, независимо дали упражнявате онлайн залаганията си през Winbet мобилно приложение или директно от сайта.

 

Банкови преводи

Банков превод или превод е просто упълномощаване за вашата банка да превежда пари от вашата сметка в друга банкова сметка. Банковите банкови преводи към онлайн букмейкъри обикновено не идват с такса, но вашата банка може да ви начисли такса за използването на тези услуги, особено ако прехвърляте между различни държави и валути.

 

Cashterminal

Можете да правите депозити с Кештерминал. Те са незабавни и минимумът за депозиране е 10 лв. Преводът става незабавно, но при тази опция няма да можете да изтеглите пари, защото кештерминал не предлага услугата теглене.

 

Опцията EasyPay

С този метод можете да депозирате и теглите пари. Срокът, в който се извършват преводите е незабавен. Минимума за депозит е 10 лв.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша лого
Касъмпаша
- -
Сивасспор лого
Сивасспор
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша
-
-
Сивасспор
Estádio Nacional 25 ян. 2021 4:30 pm
Белененсеш лого
Белененсеш
- -
Тондела лого
Тондела
25 ян. 2021 4:30 pm
Estádio Nacional
Белененсеш
-
-
Тондела
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор лого
Аланияспор
- -
Анкарагюджю лого
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор
-
-
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче лого
Фенербахче
- -
Кайзериспор лого
Кайзериспор
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче
-
-
Кайзериспор
Estádio do Rio Ave Futebol Clube 25 ян. 2021 6:30 pm
Рио Аве лого
Рио Аве
- -
Санта Клара лого
Санта Клара
25 ян. 2021 6:30 pm
Estádio do Rio Ave Futebol Clube
Рио Аве
-
-
Санта Клара
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика лого
Бенфика
- -
ФК Национал лого
ФК Национал
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика
-
-
ФК Национал
Adams Park 25 ян. 2021 9:45 pm
Уикъмб лого
Уикъмб
- -
Тотнъм лого
Тотнъм
25 ян. 2021 9:45 pm
Adams Park
Уикъмб
-
-
Тотнъм
San Mamés Barria 25 ян. 2021 10:00 pm
Атлетик Билбао лого
Атлетик Билбао
- -
Хетафе лого
Хетафе
25 ян. 2021 10:00 pm
San Mamés Barria
Атлетик Билбао
-
-
Хетафе
Estádio de São Lúis 25 ян. 2021 10:15 pm
Фаренсе лого
Фаренсе
- -
Порто лого
Порто
25 ян. 2021 10:15 pm
Estádio de São Lúis
Фаренсе
-
-
Порто
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P