Winbet esports – професионално мнение и оценка от 7SPORT

За да започнете да залагате в Winbet esports, трябва да имате сметка в букмейкъра.
Налични Игри

Winbet eSports

Бързо развиващата се индустрия на електронните спортове, наричани още e-sports или eSports, все по-силно завладява и света на онлайн залозите. Рядко вече бихме открили голям и надежден букмейкър, който да не предлага електронни спортове в своя каталог от предлагани пазари. Изключение не прави и българският бранд Winbet, който от известно време насам е включил eSports в портфолиото си. В този текст ще разгледаме присъствието на електронните Winbet спортове, който вече е сред водещите букмейкъри у нас.

 

Какви електронни спортове се предлага в Winbet?

Пандемията от COVID-19 изведе електронните спортове на главна позиция не само в Winbet, а и в повечето останали букмейкъри. Когато истински спортове почти няма, тяхната дигитална разновидност започна да процъфтява още повече. В настоящия момент Winbet eSports предлага възможността за залог върху различни типове игри от различни жанрове. Предлаганите от букмейкъра игри, със съответните пазари, са както следва:

 • CS:GO
 • Rainbow Six
 • DOTA 2
 • Overwatch
 • League of Legends
 • StarCraft II

Всяка една от тези игри предлага различни събития и пазари, които бихте могли да разгледате. Едно от доказателствата за разрастването на eSports индустрията е наличието на голям брой шампионати и турнири с огромни наградни фондове, които залагащите биха могли да използват, за да покажат знанията си. Можем да ви уверим, че независимо върху коя игра или игри сте се фокусирали, винаги ще има определено събитие или турнир, на което да се включите със своите предвиждания за краен изход.

 

Какви пазари се предлагат в Winbet eSports?

Различните игри предлагат различни пазари, в зависимост от спецификата на самото заглавие. Разбира се това, което ги обединява, е възможността да прогнозирате за краен победител в съответната среща. Такава възможност за залог винаги е налична, независимо от играта. Тук обаче ще разгледаме някои от по-специфичните пазари за всяка една от игрите, налични в Winbet.

При CS:GO можете да играете на пазари от типа на:

 • Първа карта – рунд хендикап
 • Първа карта – общ брой рундове
 • Първа карта – краен победител
 • Общ брой карти
 • Точен резултат (в карти)
 • Първа карта – първи кил

При Rainbow Six единственият пазар, който успяхме да открием, е съвсем стандартният избор на краен победител – 1 или 2.

Стигаме и до DOTA 2, която по традиция е сред най-предпочитаните игри от страна на eSports състезателите. Освен избор на победител, тук откриваме пазари като:

 • Карти хендикап
 • Общ брой карти
 • Точен резултат (в карти)
 • Победител – първа/втора карта
 • Първи аеджис
 • Първа кула
 • Първа баракс
 • Кил хендикап
 • Кил равенство няма залог

Overwatch е един от най-играните шутъри от първо лице в света, като със сигурност това е и един от най-предпочитаните шутъри в дебрите на електронните спортове. В момента на писане на това ревю, обаче, не открихме налични други пазари за залог, освен избор на победител.

В същия този момент Winbet предлага и възможност за залог върху стратегията в реално време League of Legends. Пазарите, които видяхме в наличност, са както следва:

 • Победител
 • Карти хендикап
 • Общ брой карти
 • Точен резултат (в карти)

При StarCraft ситуацията е подобна на тази при Overwatch, като единствените пазари, които се предлагат за момента в Winbet, са за избор на краен победител в съответната среща.

 


Как да поставим залог на електронни спортове в Winbet?

Поставянето на залог в eSports в платформата на Winbet е функция, подобна на всички останали в секцията за спортни залози. Отворете раздел Спорт на уебсайта на букмейкъра, а след това насочете поглед към вертикалната лента с менюта на вашия екран. Там ще видите сегмента eSports, който ще ви позволи да разгледате всички налични игри и събития. Падащи менюта ще отворят пред вас различните турнири и шампионати, а някои от тях най-вероятно ще бъдат и на живо. Избирайки определено събитие, вие ще видите основните пазари за него. Ако желаете да видите допълнителните такива, изберете подменюто Пазари За Карта. Тогава пред вас ще се отворят допълнителните опции за отправяне на залог, но само ако има налични такива.

 

Предимства и недостатъци на eSports в Winbet

Winbet със сигурност предлага на своите клиенти най-популярните eSports игри, върху които се крепи тази млада, но все по-бързо развиваща се индустрия. Забелязахме, че в повечето случаи има предоставени и допълнителни пазари, които да разнообразят възможностите за залог. Като негатив можем да посочим, че допълнителни пазари липсват при някои от заглавията, където изборът е сведен единствено до избор на краен победител, но за сметка на това, всички пазари са налични през Winbet Мобилното Приложение.

 

Заключение

Ако сте клиенти на Winbet, то със сигурност не бива да се притеснявате, че букмейкърът ще пропусне в своята програма някое от важните eSports събития. Някои биха казали, че предлаганите пазари не са толкова разнообразни, колкото би ни се искало, но като цяло Winbet предлага достатъчно различни турнири и шампионати в сферата на електронните спортове.

Gaziantep Stadyumu 2 мар. 2021 3:00 pm
Газишехир Газиантеп лого
Газишехир Газиантеп
2 1
Генчлербирлиги лого
Генчлербирлиги
2 мар. 2021 3:00 pm
Gaziantep Stadyumu
Газишехир Газиантеп
2
1
Генчлербирлиги
Stadion Ivailo 2 мар. 2021 5:30 pm
Етър Велико Търново лого
Етър Велико Търново
- -
Арда Кърджали лого
Арда Кърджали
2 мар. 2021 5:30 pm
Stadion Ivailo
Етър Велико Търново
-
-
Арда Кърджали
Stadion Bâlgarska Armija 2 мар. 2021 5:30 pm
ЦСКА София лого
ЦСКА София
- -
Черно Море Варна лого
Черно Море Варна
2 мар. 2021 5:30 pm
Stadion Bâlgarska Armija
ЦСКА София
-
-
Черно Море Варна
Yeni Malatya Stadyumu 2 мар. 2021 6:00 pm
Йени Малатияспор лого
Йени Малатияспор
0 1
Бешикташ лого
Бешикташ
2 мар. 2021 6:00 pm
Yeni Malatya Stadyumu
Йени Малатияспор
0
1
Бешикташ
2 мар. 2021 7:30 pm
Лацио лого
Лацио
- -
Торино лого
Торино
2 мар. 2021 7:30 pm
Лацио
-
-
Торино
2 мар. 2021 7:30 pm
Регенсбург лого
Регенсбург
- -
Вердер Бремен лого
Вердер Бремен
2 мар. 2021 7:30 pm
Регенсбург
-
-
Вердер Бремен
2 мар. 2021 8:00 pm
Джилингам лого
Джилингам
- -
Милтън Кийнс Донс лого
Милтън Кийнс Донс
2 мар. 2021 8:00 pm
Джилингам
-
-
Милтън Кийнс Донс
2 мар. 2021 8:00 pm
Уигън лого
Уигън
- -
Чарлтън лого
Чарлтън
2 мар. 2021 8:00 pm
Уигън
-
-
Чарлтън
2 мар. 2021 9:00 pm
Кардиф Сити лого
Кардиф Сити
- -
Дарби лого
Дарби
2 мар. 2021 9:00 pm
Кардиф Сити
-
-
Дарби
2 мар. 2021 9:00 pm
Ковънтри лого
Ковънтри
- -
Мидълзбро лого
Мидълзбро
2 мар. 2021 9:00 pm
Ковънтри
-
-
Мидълзбро
Рейтинг
9.8/10
100лв
Бързи печалби
100% печалбa
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв
Бонус Код: ******
P