Залози на Hearthstone

Залози на Hearthstone 1

Hearthstone, или както е официално наречена Hearthstone: Heroes of the Warcraft е игра, която е разработена от световноизвестният производител Blizzard Entertainment. Играта представлява двубои с карти.

Как се играе Hearthstone?

Като за начало и вие и вашият опонент е необходимо да изберете герой, с който да се състезавате срещу другия. Този герой има уникална сила, която да подпомогне играта ви. Имате на разположение и 30 карти, които да използвате срещу опонента си. За да изпозлвате тези карти се нуждаете от мана. Видовете карти, които можете да използвате са заклинания, миньони, оръжия, както и специални тайни карти.

Всеки от играчите започва с 30 точки живот, а целта ви е да сведете точките на опонента си до 0. Победителите получават различни награди, като например злато, нови карти, както и точки опит.

Златото спечелено от битки, както и от най-различни мисии може да бъде използвано за достъп до арена, както и за закупуване или ъпгрейдване на карти.

Hearthstone придобива все по-голяма популярност на eSports сцената, тъй като се изискват много умения, познания и добро планиране, за да бъдете успешен играч. Затова и зрителите намират играта за атрактивна, букмейкърите също.

Един от букмейкърите, който ще ви даде възможност да залагате на Heartstone e Pinnacle Sports.

Какво трябва да знаем, преди да заложим на Hearthstone?

Преди да пристъпите към залог на Hearthstone, то няма проблем, но ако се стремите към печалба, трябва да сте добре запознати с правилата на играта. Основните неща, които трябва да запомните, преди да пристъпите към поставянето на залог са:

 • Играта се играе от двама опоненти;
 • 30-те карти в тестето са съставени от герои на Warcraft;
 • Играчите се редуват с ходовете, като всеки ход има определено време и не може да бъде прекъснат от другия;
 • По време на играта ще виждате всичко, което виждат и играчите.

Какви са наличните пазари за залог?

Пазарите за залог, които са налични в играта са доста. Можете да заложите на класическият пазар за краен победител в двубоя. Разбира се, тук можете да подберете вашият избор, като прегледате наличната за него статистика. Опитът и формата на играчите са от ключова роля в тази игра, затова разчитайте на статистиката, за да определите вашият избраник.

 • Хендикап – Отново пазар, често присъстващ в електронните спортове. Хендикапите накратко казано са залог за победа с разлика. Те се използват когато единият от играчите е ясен фаворит и има огромен шанс да спечели. Хендикапът в ситуацията бива използван за да повиши коефициента на вашата селекция.
 • Залози на брой ходове – Можем да използваме този залог, ако добре познаваме и двамата играчи. За да преценим колко хода ще са необходими, за победа, можем да се обърнем към статистиката, където този показател фигурира за всеки изминал мач на състезателя. Залозите тук са както при класическите пазари за брой – Под и Над.
 • Специални залози – В зависимост от двубоя, тези залози могат да бъдат различни. В общи линии обаче, те включват залози като например първа карта, коя карта ще се появи на полето и коя няма и др.

Съвети при залог на Hearthstone

За да бъдете успешни се изисква малко повече от просто късмет. Постоянството пък може да стане най-добрият ви приятел. Затова и сме подготвили за вас няколко съвета, които да ви помогнат, особено ако сте начинаещи.

 • Колкото повече знаеш, толкова по-добре – Да си добре подготвен е нещото, което може да те изведе едни гърди пред останалите играчи. Когато става дума за специфични дисциплини, както електронните спортове е добре да се информирате за всяка особеност, която е съпровожда. Какви карти какво влияение оказват на играта например, възможностите и стиловете на игра, както и статистиката на конкретни играчи. Това може единствено да ви бъде от полза.
 • Не се опитвайте да бъдете експерт във всичко – Колкото и да ни се иска, няма хора, които да знаят всичко. Това важи и тук. Затова се постарайте да се фокусирате върху игрите, които са ви интересни. Така ще научите всяка тънкост без особени усилия. Ако опитате пък противоположното –  да разучите всички игри, които се предлагат, това определено може да ви изиграе лоша шега. Колкото повече се разпокъсате, толкова по-трудно става за вас да научите всичко за някой електронен спорт и следователно толкова по-трудно става да добиете опит и усет, необходими ви за печалба.
 • Не залагайте твърде много – Фактът, че има голям международен турнир, не е причина да поставите залог. Повтаряйте си го често, тъй като ще срещнете редица възможности за залози, които ще бъдат меко казано непрактични за вас. Вместо да се впускате в шеметни залози, които не знаете как ще приключат, бъдете дисциплинирани. Обърнете внимание на важните за вас залози, а именно тези, които познавате добре.
 • Играйте играта – Макар малко по-нагоре да сме споменали, че е добре да обърнете внимание на статистиката и да се запознаете добре с играта, то най-добрият начин за това е именно да я играете. Играейки играта, вие можете да се запознаете със всички тънкости, стратегии, начини за игра и възможности. Това определено може да е добър коз в ръката ви, когато се обърнете към любимият си букмейкър, за да заложите.

Заключение

Като заключение може да се каже, че няма как всеки ваш залог да бъде печеливш. Нужно е да се научите да губите понякога, да приемате това без излишни емоции и да се втурнете веднага да си избивате губещият залог, да вините определен играч и при следващо събитие с този играч да се водите от негативното чувство, да промените стратегията си при първата загуба. Много е важно да сте запознати не само с играта, но и с играчите участващи в събитието на което ще заложите. Проверете информаци и статистика:

 • постоянни ли са в своето представяне отборите;
 • процент победи;
 • ако има статистика един срещу друг на конкретните два играча;
 • представяне в турнири, досегашно представяне в конкретния турнир;

От особено значение е да изберете и подходящ букмейкър, при който да поставите своите залози. Вече мнозина предлагат Hearthstone, a високи коефициенти и богат избор от пазари на Hearthstone можете да намерите във водещи букмейкъри като 1xbet и 22bet.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв

рейтинг

9.4
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша лого
Касъмпаша
- -
Сивасспор лого
Сивасспор
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша
-
-
Сивасспор
Estádio Nacional 25 ян. 2021 4:30 pm
Белененсеш лого
Белененсеш
- -
Тондела лого
Тондела
25 ян. 2021 4:30 pm
Estádio Nacional
Белененсеш
-
-
Тондела
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор лого
Аланияспор
- -
Анкарагюджю лого
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор
-
-
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче лого
Фенербахче
- -
Кайзериспор лого
Кайзериспор
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче
-
-
Кайзериспор
Estádio do Rio Ave Futebol Clube 25 ян. 2021 6:30 pm
Рио Аве лого
Рио Аве
- -
Санта Клара лого
Санта Клара
25 ян. 2021 6:30 pm
Estádio do Rio Ave Futebol Clube
Рио Аве
-
-
Санта Клара
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика лого
Бенфика
- -
ФК Национал лого
ФК Национал
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика
-
-
ФК Национал
Adams Park 25 ян. 2021 9:45 pm
Уикъмб лого
Уикъмб
- -
Тотнъм лого
Тотнъм
25 ян. 2021 9:45 pm
Adams Park
Уикъмб
-
-
Тотнъм
San Mamés Barria 25 ян. 2021 10:00 pm
Атлетик Билбао лого
Атлетик Билбао
- -
Хетафе лого
Хетафе
25 ян. 2021 10:00 pm
San Mamés Barria
Атлетик Билбао
-
-
Хетафе
Estádio de São Lúis 25 ян. 2021 10:15 pm
Фаренсе лого
Фаренсе
- -
Порто лого
Порто
25 ян. 2021 10:15 pm
Estádio de São Lúis
Фаренсе
-
-
Порто
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P