fbpx

1xbit мобилно приложение

1xBit e водещ букмейкър за криптовалути и казино забавления в онлайн индустрията Предлага специализирано мобилно приложение, което се предлага напълно заредено с всички опции, както и версията за настолни компютри. Букмейкърът гарантира, че изтеглянето и инсталирането на приложението за Android е максимално опростено и изисква минимална намеса от страна на потребителя.

Как да инсталирате приложението?

Букмейкърът предоставя множество методи за получаване на приложението. Потребителите лесно могат да изтеглят специалното приложение директно от www.1xbitapp.com. Може също да използвате предпочитания от вас мобилен браузър:
• отворете www.1xbit.com. В долната част на началната страница изберете големия оранжев бутон с надпис „МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ“, който служи като връзка към страницата за изтегляне на приложения
• след като страницата се отвори, за да намерите опцията „OS Android 4.1 и по-нова версия за изтегляне“ и изберете сребристия бутон „Изтеглете приложението“

Как да инсталирате .apk файла?

След като процедурата за изтегляне приключи, можете да започнете с действителната инсталация на приложението, като следвате указанията.

  • потвърдете желанието си да инсталирате, като изберете „OK“, когато се появи опцията.
  • след като изтеглянето завърши, изберете опцията „Отвори“.
  • може да се изисква да направите някои настройки на телефона си, преди инсталацията да продължи. Ако се появи изскачащ прозорец, отидете в настройките на телефона, намерете опцията „Защита“ и изберете опцията „Неизвестни източници“.

Как да изтеглите приложението за iOS на 1xBit?

Букмейкърът предоставя многобройни методи за стартиране на приложението, като се започне със специализирано приложение, което може да бъде изтеглено чрез навигиране директно до www.1xbitapp.com. Най-простият подход обаче изисква да използвате предпочитания от вас мобилен браузър. Спазвайте стъпките, подробно описани по-долу, за да изтеглите и инсталирате специално предназначеното приложение за iOS:

  • отворете www.1xbit.com. В долната част на началната страница изберете големия оранжев бутон с надпис „МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ“, който служи като връзка към страницата за изтегляне на приложения.
  • след като се отвори страницата, намерете и изберете сребристия бутон „Изтеглете приложението“.

Как да инсталирате приложението за iPhone / iPad?

Инсталирането на приложението на iOS устройство е просто продължение и на процедурата по изтегляне:

  • по време на изтеглянето ще се появи изскачащ прозорец „Инсталиране“, който трябва да изберете, за да продължите и да завършите инсталацията.
  • след приключване на процеса по инсталиране отворете менюто за настройки на вашето мобилно устройство, намерете и изберете „Общи“, след това „Управление на устройства“, после – „Корпоративни програми“.
  • изберете „Контраст – 000“ и изберете „Trust“ и затворете менюто с настройки.
  • стартирайте новоинсталираното приложение iOS 1xBit и влезте, като използвате съществуващото си потребителско име и парола. Ако не сте член, продължете с ново инсталираното приложение, за да завършите процедурата за регистрация.

Предимства на приложението 1xBit Mobile App

Използването на специализираните приложения на 1xBit предлага на потребителите няколко доста значителни предимства, които правят спортните залагания не просто по-удобни, но и ускорява процеса на намиране на селекции и дава възможност за по-бързи залози. Може да останете влезли в системата, което ще ви позволи да избегнете необходимия иначе, но досаден процес по вписване.
За тези, които пътуват редовно, мобилната версия позволява достъп до акаунти от всяка точка на света и избягва евентуални проблеми със сигурността, които могат да заключат профила ви. Приложенията освен това доставят пълната гама от функции, включително Live Streaming, Bet Constructor и Bet Exchange, поддържат пълното разнообразие от всички видове спорт, пазари за залагания и опции за залагане, достъпни от пълния сайт, както и възможността да активирате и използвате пълноценно вашия 1XBit промо код при регистрация.