fbpx

BET365 Ръководство по Регистрация

Bet365 е най-големият букмейкър в света и може да се похвали с редица опции и множество дори оферти. За да имате достъп до тях, обаче, трябва да си направите регистрация. В тази статия ще ви покажем детайлно, стъпка по стъпка процеса по регистрация, за да може и вие да се потопита в света на хазарта.

 

Регистрация – Стъпка по стъпка

За да отворите бланката за регистрация, отворете сайта bet365.com и ще намерите жълт бутон „Регистрация“ горе в дясно.

 

Първата стъпка е да въведете вашите лични данни , които в случая са име и фамилия, дата на раждане и данните от документ за самоличност, който по-късно ще използвате за верификация. Можете да използвате лична карта, шофьорска книжка или паспорт за тази цел.

 

По-надолу ще трябва да предоставите актуален имейл адрес и номер за връзка, да попълните данни за постоянният си адрес и да изберете потребителско име и парола.  Последната крачка преди финала е да си изберете четирицифрен код за връзка, който трябва добре да запомните, защото ще имате нужда да го ползвате.

За да използвате пълният потенциал на сайта, трябва да активирате своя акаунт през имейла, който ще получите от екипа на Bet365.

 

Начини на депозит

Дойде време и за най-важното, а именно да ви покажем как да извършвате транзакции от и към букмейкъра. Компанията е предвидила много възможности за потребителите, като например:

  • Кредитни /Дебитни карти
  • Банков трансфер
  • Skrill
  • Skrill 1-Tap
  • Neteller
  • Paysafe Card
  • ePay.bg
  • Entropay

 

Процедурата, която описахме е идентична, както за настолната версия, така и за мобилната версия и bet365 мобилното приложение за Android и iOS.

 

Бонуси

Bet365 Бонус за нова семетка можете да получите веднага след регистрацията си в Bet365. За него единственото необходимо изискване е да направите депозит, а от оператора ще ви дадат 100% от вашата сума под формата на безплатни залози. Можете да намерите още и казино бонус при регистрация, както и да вземете офертата от зашеметяващите 365 евро, ако решите да залагате на покер.

Остави коментар

avatar