fbpx

Betfair мнение и оценка от 7SPORT

Рейтинг 9.2 /10
18+ | Важат правила и условия.
Спортни залози

Залози на живо

Live Streaming

Затвори Залог

Бонус презареждане

Казино
Устройства

Мобилна версия

Android

iOS

Windows

Blackberry

Начини на плащане

Betfair – Mнение и Оценка

Betfair е сред основоположниците на онлайн хазарта. Историята на компанията датира от далечната 2000 г., когато Едуард Рей и Андрю Блек разработват първата спортна борса. Успехът през първата година е незначителен, потребителите са скептично настроени към сайта, а приходите биват рекордно ниски. Въпреки това, англичаните запазват увереност и продължават развитието на платформата.

След няколко години търпението им е възнаградено, а Betfair се превръща в световна марка за спортни залагания. Продуктът бе одобрен от държавната комисия През 2014 г. Букмейкърът получи лиценз от Държавната комисия по хазарта и вече е част от най-добрите компании за онлайн залози в България.

Видео ревюто представя накратко основни детайли, касаещи участието в сайта. Засегнали сме процеса на регистрация, депозирането в сайта, както и използването на спортната борса.

Видео обзор

Спортни залози

Тази секция носи в себе си белезите на стандартните букмейкърски услуги – спортните залози с различните нюанси на видовете залози и коефициенти. Освен че е известен със спортната си борса, разбира се Betfair предлага и услугата стандартни спортни залози. Разгръщайки главното меню на сайта, ще откриете всички налични дисциплини спортове. Букмейкърът следи отблизо американски спортове, бокс, хокей на лед, голф, ММА, снукър, конни надбягвания и много други състезания. Маркирайки някое от тях, ще бъдат заредени всички активни събития. Освен това може да откриете и по-нестандартни спортове като конни надбягвания и хрътки, например.

Най-популярни са футболните, баскетболните и тенис залозите. Неслучайно са включени още на началната страница, откъдето може да изберете най-атрактивните срещи за деня. Залозите на футбол са най-многобройни, като се предлагат над 100 първенства. Може да избирате измежду различни маркети, поместени в отделни подраздели. Така, например, ще срещнете основни залози, за полувреме, хендикапи, корнери, специални и т.н.

Иновативната опция “Едномачови комбинации” ви дава възможност за съставяне на акумулатор с пазари от дадено събитие. Активна е само за футболни залози, без да се налагат особени ограничения при комбинирането на маркетите.

Залози На живо

Обособена е специална секция, където са включени мачовете на живо и тези, които предстоят да стартират. Live залозите са с една идея по-удобни за залагащите, тъй като дават възможност за следене на развоя на събитията. Букмейкърът добавя информация за хода на срещата, като включва получени картони, брой ъглови удари, резултат на почивката и т.н. Към повечето мачове е включена 3D картина, а част от интересните събития могат да се наблюдават чрез пряко предаване.

Не всички предварителни залози са налични на Live. За да разберете дали желаната среща ще стартира “На живо”, проверете дали към нея е добавена иконка, тип хронометър. Но бъдете сигурни, че мачовете от големите първенства ще присъстват в Live секцията на Betfair.

Други инструменти, които подпомагат залагането ви, са Cash Out, Price Rush и Acca Edge. Чрез първия може да контролирате залозите си и да ги затваряте в избран момент. Това ви гарантира преждевременни печалби или предотвратяване на големи загуби. Price Rush увеличава коефициентите на някои селекции, докато последната услуга помага за съставянето на безрискови залози. Ако маркирате Acca Edge към своя талон, ще получите по-нисък коефициент, но и ще възвърнете залога си, ако един от пазарите се окаже неуспешен.

Спортна борса

Betfair се слави, като първата букмейкърска къща пуснала спортна борса на пазара. С годините услугата става все по-популярна и привлича не малък брой потребители. В началото може да ви се струва сложна, но ви гарантираме, че това изобщо не е така.

В спортната борса на Betfair избирате да залагате измежду само две опции За и Против, спрямо това, дали сте съгласни с пазара, или смятате, че ще е непечеливш.

Борсата ви дава възможност да се превърнете в букмейкър, като определяте коефициентите и прибирате залози от други потребители. Разбира се, може да поставяте ставки каквито си пожелаете, но ако те не се доближават до реалността има шанс малцина да се осмелят да заложат при вас. При участие в спортната борса заплащате минимална комисионна, която се оказва и единствената печалба на Betfair от платформата. Всички останали парични средства, които циркулират в борсата се разпределят между играчите.

Едва ли е нужно да споменаваме за разнообразието в Betfair Exchange. Следени са десетки спортове и първенства, маркетите към събитията са най-различни, а коефициентите са по-високи от всяка букмейкърска къща. Футболът преобладава, а в тиражите попадат дори мачове от родната Първа лига.

Трябва да направим уточнението, че тук поставянето на залозите е малко по-различно. Когато залагате “За”, маркирате стандартен облог, който се умножава по коефициента, но при избор на опцията “Срещу”, в полето за залог упоменавате желаната потенциална печалба. А в такъв случай трябва да имате средства да изплатите евентуалната печалба на играча, срещу когото сте заложили.В случай, че имате печалба от спортната борса и след това заявите теглене, ще ви бъде начислена комисионна.

Разбира се, Betfair стимулира залагащите на спортната борса с  допълнителни бонуси. Ако сте нов потребител в платформата, може да си осигурите безплатен залог до 10 евро. Трябва да поставите залог “Срещу” на максимален коефициент 2,00 и ако той се окаже губещ, букмейкърът ще върне обратно заложените средства.

Бонуси

Betfair не предлага класически начален бонус за своите нови клиенти. Това, което е налично като оферта за всички нови потребители е пакет от 10 безплатни залога по 10 евро. Активирането му става чрез въвеждане на промоционален код при регистрация. Ако попълните кода ZBAF01, ще се класирате за този бонус пакет със стойност до 100 евро. Безплатните залози биват раздавани на части, като за всеки пети приключен залог от 5 евро, получавате бонус от 10 евро. Допускат се единствено сингъл залози и права колонка, а усвояването се уповава на еднократен залог на единично събитие, чийто коефициент е по-голям от 1,20.

За лоялните клиенти са приготвени други Betfair бонус оферти. Сред тях откриваме седмичен бонус до 25 евро, който се активира автоматично, след като потребителя реализира печеливш залог на едномачова комбинация с минимална ставка 5,00. Налична е и друга седмична промоция – “10 евро, при заложени 25 или повече”. Тук става въпрос за стандартна права колонка, като основното изискване е акумулиране на залози на стойност 25 евро за седмицата. Срещат се още промоции за баскетбол, тенис, както и cashback, ако залогът ви се окаже непечеливш.

Оценка

Несъмнено Betfair е сред най-активните букмейкъри у нас. Компанията предлага впечатляващи спортни залози, а борсата остава ненадмината по много показатели. Не малко конкуренти се опитаха да я засенчат, но това така и не стана факт. Разбира се, в основата на лоялността на клиентите са честите бонуси и огромното разнообразие. Имате досег с най-различни спортове и първенства, избирате желаните маркети, а и бивате улеснени, благодарение на специалните инструменти за залагане.

Като прибавим и наличието на иновативно мобилно приложение, няма как да поставим ниска оценка на букмейкърската къща. Удостояваме Betfair с 9,2/10, което го нарежда сред най-предпочитаните сайтове за залози у нас.