Акрапович: Доволен съм от футболистите, с които разполагам
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Няма да отстъпим без бой в нито един мач, целим се в максимума"

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович даде пресконференция пред медиите преди първия мач на “армейците” от пролетния дял на efbet Лига, който ще бъде срещу Славия. Треньорът на „червените“ заяви, че е доволен от представянето на футболистите по време на зимната подготовка и допълни, че отборът ще се бори докрай за шампионската титла и Купата на България.

“Доволен съм от момчетата. Работиха феноменално по време на цялата подготовка. Няма да отстъпим без бой в нито един мач, целим се в максимума. Напуснаха ни някои през зимата, но имаме достатъчно играчи. Важно е тези, които са тук, да се раздават на 100 %.”

„За мача със Славия не мога да разчитам на Амос, който е наказан, и на контузения Жеферсон. Други проблеми нямаме.  Студеното време не ме притеснява, и за противника ще е същото. Най-важното е играчите да изберат правилните обувки и да се движат многопо терена. На тежък терен трябва да знаеш кога да изриташ топката”, допълни специалистът.

“Няма как Бисмарк и Кайседо да са напълно готови, гледаме ги на тренировките, работим допълнително с тях, още чакаме жълтите карти. Гълъбов, Турицов, Занев, Тибо, трябва да говорим за играчите, които са тук. Вальо Антов остави една дупка, но не виждам проблем, работим с играчите, които са тук, имаме достатъчно играчи. Доволен съм от футболистите, с които разполагам. Те са много качествени, могат да победят всеки. Това им го напомням понякога. Шест точки изоставаме? Зависи от следващите мачове, няма лесни мачове. Ако направиш една хубава серия, шест точки са две загуби на водача. Рано е да говорим за точки, трябва да се концентрираме върху утрешния мач”, каза още треньорът на ЦСКА.