google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Грандът в Саудитската професионална лига Ал Насър подготвя изкушаваща оферта за Кевин Де Бройне

Според информация на медията TEAMtalk, белгийският маестро в средата на терена Кевин Де Бройне може да напусне Манчестър Сити като свободен агент през следващата година. Шампионите от Висшата лига е възможно да не предложат нов договор на опитния футболист предвид по-честите му контузии. Това даде на Ал-Насър повече увереност в стремежа да привлече белгийския национал.

Ал Насър подготвя изгодна оферта към Кевин де Бройне, за да си осигури услугите му. Кевин Де Бройне се утвърди като един от най-добрите играчи в света, откакто се присъедини към Манчестър Сити от Волфсбург през август 2015 г. Бившият плеймейкър на Челси е може би най-важната фигура в състава за големите успехи на “гражданите” в последните години.

33-годишният футболист е изиграл почти 400 мача досега за Манчестър Сити, като в същото време е записал 103 гола и 171 асистенции. Де Бройне обаче е изправен пред несигурно бъдеще на Етихад, след като влезе в последните 12 месеца от договора си. Има информации, че шампионите на Висшата лига работят за постигане на споразумение за нов договор с белгийския плеймейкър, но не е изключено и да се лишат от услугите му.

Кристиано Роналдо иска Ал Насър да предложи на Кевин Де Бройне договор, който е твърде добър, за да бъде отказан. Саудитската професионална лига привлече много играчи от световна класа през последните 24 месеца, като предстои да видим дали Де Бройне ще се присъедини към лигата.