Антони Марсиал продължава да си търси отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Французинът е все още без клуб след като беше освободен от Ман Юнайтед.

Бившият нападател на „Червените дяволи“ Антони Марсиал се надява, че събитията в края на летния трансферен прозорец ще открият възможност той да стане част от топ отбор.

Марсиал продължава да бъде свободен агент след освобождаването си от Манчестър Юнайтед след като договорът му с клуба изтече през юни и в момента се намира в подобна ситуация в която беше и бившия вратар на „Червените дяволи“ Давид де Хея, който остана без отбор 1 година и наскоро се завърна като подписа с Фиорентина.

Високите изисквания за заплата от Антони са отказали редица клубове да преговарят с него като Марсилия имаха интерес в началото на лятото, но подобна сделка в момента не е възможна. Собственикът на Лион харесва Марсиал и е отворен към възможността Антони да се завърне в първия си отбор, но за момента подобна сделка не се случва, защото нападателят ще трябва да намали своите претенции към заплащане драстично.

Антони към момента не иска да чуе за оферти от Саудитска Арабия и ще направи всичко възможно да продължи да играе на най-високо ниво в Европа.