Арда с полезна проверка пред погледа на Ясен Петров (видео)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тимът от Кърджали се прибира в България след последната си проверка на турска земя - на 5 февруари

Впечатлилият през есенния дял на първенството Арда (Кърджали) записа трета загуба по време на подготвителния лагер в Турция, отстъпвайки с 2:1 на украинския Инхулец в спаринг, игран в Алания.

Представителите на бившата съветска република поведоха след автогол на новото попълнение Никола Таравел в 20-а минута, а не след дълго българският отбор отговори с греда след пряк свободен удар, изпълнен от Спас Делев.

Жуниньо изравни за Арда след асистенция на Спас Делев малко преди почивката със своето пето попадение в контролите от зимната подготовка.

Денис Васин отбеляза победното попадение за Инхулец в средата на второто полувреме.

След почивката в игра за Арда се появи новото попълнение Тонислав Йорданов, но както той, така и Иван Коконов и Жуниньо пропуснаха да поразят целта от удобни позиции.

До този момент съставът на Николай Киров записа три загуба и победа над Олександрия по време на лагера в югоизточната Турция.

Любопитно е да се отбележи, че на двубоя присъства Емил Костадинов, който бе в компанията на националния селекционер Ясен Петров, помощник треньорът на младежите Ивайло Йорданов и Красимир Балъков.

Арда се прибира в България след последната си контрола, която ще се състои на 5 февруари.

Стартовите единайсет на Арда:
Караджов; Лозев, Стоев, Таравел, Георгиев, Мартинов, Желев, Тилев, Делев, Коконов, Жуниньо.