google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Омар Мармуш може да премине в клуб от Висшата лига

Медията Caught Offside съобщава, че много топ отбори от Висшата лига следят 25-годишния нападател Омар Мармуш от Айнтрахт Франкфурт. Арсенал е един от отборите, които се интересуват от египетския нападател, като Челси, Ливърпул и Манчестър Юнайтед също следят представянето на футболиста на Айнтрахт.

През изминалия уикенд Мармуш показа своите качества в мача на Айнтрахт срещу Байерн Мюнхен. Той вкара едно попадение и записа асистенция при вълнуващото равенство 3:3. Много скаути на отбори от Висшата лига са присъствали и са останали впечатлени от изявите на футболиста.

Манчестър Юнайтед, Арсенал и Ливърпул следят нападателя, докато Челси също е сочен сред кандидатите за Мармуш. Тези отбори търсят нов нападател в следващите трансферни прозорци, като един вероятно ще пристигне през лятото, тъй като сделките през януари ще бъдат малко трудни и скъпи.

Според информациите, тимът на Айнтрахт Франкфурт е готов да продаде египетския национал Мармуш за около 40 милиона евро, което ще пасне на бюджетите на тези английски отбори. 25-годишният играч иска да направи трансфер във Висшата лига, което ще му позволи да показва качествата си на още по-високо ниво.