Арсенал направи сериозна оферта за подписа на словашки нападател
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Топчиите" желаят да се подсилят с Бенямин Шешко от РБ Лайпциг

Според информация на популярното издание TEAMtalk, тимът на Арсенал е изпратил сериозна оферта за подписа на Бенямин Шешко от РБ Лайпциг. “Артилеристите” ще се сблъскат с конкуренция от градския съперник Челси за подписа на словенския национал.

Шешко е смятан за един от най-добрите млади нападатели в европейския футбол в момента и той отбеляза 18 гола във всички турнири през миналия сезон. Челси също има желание да го привлече и ще бъде интересно да видим дали Арсенал ще се пребори за подписа на словенеца.

Арсенал ще трябва да привлече качествен нападател това лято, като Шешко е една от топ целите на тима на Микел Артета. Габриел Жезус не успя да бележи последователно и има нужда от алтернатива. Младият нападател на РБ Лайпциг ще бъде изкушен да играе за клуб като Арсенал. Артилеристите ще могат да му предложат футбол в Шампионската лига и да се бори за големи трофеи.

Твърди се, че “топчиите” са направили изкушаваща оферта за привличането на Бенямин Шешко. Арсенал вероятно ще бъде по-привлекателна дестинация от Челси именно заради участието в ШЛ. В допълнение, “артилеристите” имат по-добър състав в сравнение с своя градски противник и са способни да се борят за най-големите отличия.