google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нежеланието на Рамсдейл да бъде резерва ще накара ,,топчиите" да направят подобен трансфер

Вратарят на Арсенал – Аарън Рамсдейл изглежда ще успее да си издейства изходящ трансфер.

Английският национал впечатли в ролята си номер едно по време на първите си две сезона под ръководството на Микел Артета, нещо, което изглеждаше вероятно да продължи и през 2023-24. Рамсдейл обаче загуби титулярното си място след септемврийската международна пауза и бе заменен от Давид Рая, който впоследствие остана между гредите за всички мачове до края на сезона с малки изключения. В резултат на това е публична тайна, че 26-годишният футболист е готов да напусне ,,топчиите” в търсене на редовна игра в първия отбор, независимо дали това ще е постоянен трансфер или под наем.

В момента Артета е против това, да се позволи на Рамсдейл да напусне клуба, тъй като няма подходящи оферти досега.

Въпреки че не са отправени добри оферти към Арсенал, talkSPORT твърди, че Уулвърхемптън е сред клубовете, които проявяват известен интерес към Рамсдейл. Това може да се окаже много възможен трансфер, поради желанието на Арсенал да си осигури услугите на резервния вратар на Уулвс – Даниел Бентли.

На Бентли не се гледа като директна алтернатива на Рамсдейл, тъй като 31-годишният играч може да стане трети избор в Арсенал, ако най-накрая се направи ,,пробив” в преговорите с техните колеги от стадион ,,Молиню”. Независимо от това, процесът може да бъде много по-лесен, ако ,,вълците” успеят да предложат приемливи условия за Рамсдейл, който след това ще трябва да реши дали би искал да се премести в ,,оранжевите”.