Арсенал срази Фулъм с лекота и пак е на 5 точки пред Ман Сити
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Леандро Тросар блесна с три асистенции за "топчиите"

Арсенал постигна убедителна победа с 3:0 като гост на Фулъм в лондонското дерби на “Крейвън Котидж”. “Артилеристите” вкараха и трите попадения през първото полувреме. С този успех тимът на Микел Артета отново има пет точки аванс спрямо втория Ман Сити при равен брой срещи.

“Топчиите” изиграха много силно първо полувреме на “Крейвън Котидж”. Още до 26-ата минута тимът на Микел Артета имаше солиден аванс.

В 21-вата Габриел Паулиста се разписа след подаване на Тросар за 0:1, а пет минути след това Габриел Мартинели вкара втори гол във вратата на “котиджърс”, като последният пас отново бе на Леандро Тросар.

В добавеното време на първото полувреме Тросар се отличи с трета асистенция, като намери Йодегор и той вкара за 3:0 в полза на Арсенал.

През второто полувреме играта бе доста по-равностойна с положения пред двете врати, но нов гол на “Крейвън Котидж” не падна.

В следващия кръг на Висшата лига, тимът на Арсенал има домакинство на Кристъл Палас, а преди това ще играе на собствен терен срещу Спортинг лисабон в реванша от Лига Европа.