google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Антоан Семеньо и Милош Керкез от Борнемут са в трансферните планове на "топчиите"

Според информация на медията Caught Offside, футболистите на Борнемут – Антоан Семеньо и Милош Керкез, са привлекли интереса на Арсенал. “Артилеристите” определили дуото на Борнемут като свои цели за летния трансферен прозорец през 2025 г. “Черешките” обаче искат около 80 милиона евро, за да се разделят с двамата играчи.

Антоан Семеньо се представя чудесно от началото на сезон 2024/25. След като Доминик Соланке се присъедини към Тотнъм в сделка на голяма стойност, ганайският национал пое повече отговорност в атаката на Борнемут. Той не разочарова, записвайки три гола и една асистенция в седем участия във Висшата лига досега през кампанията.

Младият краен защитник Милош Керкез пък става все по-силен, откакто се присъедини към Борнемут от АЗ Алкмаар през юли 2023 г. Унгарският национал се наслади на отличен дебютен сезон с “черешките” и остава първия избор за ляв защитник този сезон. 20-годишният играч се е появил почти 50 пъти досега за Борнемут, като същевременно има една асистенция. Арсенал се интересува от него и Семеньо и ще пробва да ги привлече през лятото на 2025 г., тествайки отбора на Борнемут с примамлива оферта.