Артета смята, че идният сезон ще бъде още по-труден
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"За да се подготвим за предстоящата кампания, ние имаме обещаващ план", обяви испанецът.

Мениджърът на Арсенал – Микел Артета, направи равносметка на настоящата кампания по време на пресконференцията си преди последния мач на “артилеристите”, който е срещу Уулвърхемптън.

Двубоят между двата тима е утре и стартира от 18:30 часа, като ще се проведе на “Емирейтс”.

“Договорът на Букайо Сака е чудесна новина за клуба, който свърши страхотна работа, както и всички, които участваха в сделката, за да може тя да се случи. Той е ключов играч за нас, който представлява клуба по най-добрия възможен начин. Дано да има още няколко нови контракта. Няма нужда да задълбаваме в трансферния пазар предвид високо ниво на Манчестър Сити, защото така или иначе трябва да търсим съвършенство във всичко, до което се докосваме или в което участваме. Това ще има голямо въздействие за клуба”, каза Артета.

“Мисля, че следващият сезон ще бъде още по-труден в сравнение с този, който според мен беше най-трудният за всичките 22 години, в които съм бил в това първенство. За да се подготвим за предстоящата кампания, ние имаме обещаващ план. Трябва да размишляваме малко, да направим крачка назад и да се уверим, че той е подходящият, след което да тръгнем напред отново с още по-големи решителност и глад за успехи”, заяви наставникът на Арсенал.