google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Робин Льо Норман няма да бъде на разположение на Диего Симеоне в следващия месец

Неприятна новина за отбора на Атлетико Мадрид – един от важните играчи на тима Робин Льо Норман ще се възстановява от контузия поне месец. Испанският национал получи много неприятна черепно-мозъчна травма в дербито срещу Реал Мадрид, което не излъчи победител след равенство 1:1 на „Метрополитано“.

Льо Норман се сблъска с полузащитника на “белия балет” Орелиен Чуамени. Бранителят напусна терена веднага и бе ясно, че контузията му не е лека. Той все пак вече се завърна в тренировъчния център, като следва установения протокол за ситуации, изискващи максимална предпазливост.

Испанската преса информира, че Робин Льо Норман е започнал процес на функционална реадаптация с нискоинтензивна работа и тонизиране на мускулите във фитнеса. Кондиционният треньор на Атлетико Мадрид е неотлъчно до футболиста и ще му помогне за възстановяването и връщането във форма.

Льо Норман вече пропусна две важни срещи на Атлетико Мадрид – загубата с 0:4 от Бенфика и ремито 1:1 с Реал Сосиедад. Той почти сигурно няма да играе и в домакинствата на Леганес и Лил, както и в гостуването на Бетис до края на този месец.

През лятото бранителят стана европейски шампион с Испания. Той премина в Атлетико след трансфер от Реал Сосиедад, като до момента е взел участие в 7 срещи от новия сезон в Ла Лига.