google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата испански гранда следят 22-годишния португалски краен защитник Тиаго Сантос от Лил

Една от последните Барселона новини е, че каталунският гранд има сериозен интерес към португалския футболист Тиаго Сантос, който играе за Лил. Медията Fichajes съобщава, че Реал Мадрид също има интерес към футболиста, след като загубиха Дани Карвахал заради дългосрочна контузия. Така защитникът на Лил е полезрението на големите испански грандове.

Барселона не успя да подпише с десен бек през летния трансферен прозорец и може да се насочи към пазара за опция на тази позиция, за да засили конкуренцията на поста. 22-годишният Тиаго Сантос, който е юноша на Спортинг Лисабон, е добра опция за “блаугранас”.

Бранителят се утвърди като един от най-добрите млади талтни в Лига 1, откакто се присъедини към Лил от Ещорил през юли 2023 г. Родом от Лисабон, 22-годишният футболист прекара цялата си кариера в Португалия, преди да заиграе във френската Лига 1.

Португалският краен бранител има над 50 мача досега за Лил, като се отличи с три гола и четири асистенции. Доброто му представяне по терените в Лига 1 не остана незабелязано, като привлече вниманието на няколко клуба от висок ранг в цяла Европа, включително Реал Мадрид и Барселона. Предстои да видим дали през януари двата испански гранда ще отправят официална оферта за Тиаго Сантос.