Бързи слот турнири и VIP Hit Win продължават и през март в WINBET
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Онлайн казиното продължава традицията си с Турнири за повече допълнителни печалби, раздава и 375 000 Free Spins

Бързите слот турнири с допълнителни награди станаха традиция в WINBET. Те продължават и през март с огромен награден фонд, като също така ще има и турнири VIP HIT WIN.

През март Бързите Слот турнири ще се провеждат единствено на игрите на EGT Digital и ще бъдат с награден фонд 480,000 лв. Всеки ден от 10:00 до 18:00 ч. може да се включите в битката за наградите. Залози с реални пари на слотовете на EGT Digital ще ви класират за участие. В дните от четвъртък до вторник ще бъдат раздавани 16 000 лв., а всяка сряда ще бъдат раздавани 12 000 лв. под формата на кеш награди.

VIP Hit Win през този месец е с награден фонд от 400,000 лв., като залози на игрите Amusnet Interactive важат за участие. Тези турнири се провеждат всяка сряда, като ще бъдат раздавани по 100 000 лева 4 пъти в месеца. Голямата награда от всеки турнир е 10 000 лева. С минимална сума на залог от 3 лв. може да се класирате за участие.

През месец март WINBET предлага още едно невероятно предложение за своите потребители. Имате възможност да спечелите безплатни игри.

От днес 01.03. до края на Март в дните петък, събота и неделя в часовия диапазон от 18 до 20 ч., регистрираните играчи в winbet.bg ще имат възможност да печелят награди на случаен принцип, а за участие трябва да направите залози на новите хитови игри на EGT Digital – Rico’s Treasure, Happy Clovers и Egypt Glory.

В посочените по-горе часови диапазони, всеки клиент на winbet.bg ще има възможност да печели неограничен брой награди на ден. Наградите от пром офертата са безплатни игри и са теглят на случаен принцип. Общо по време на промоционалния период ще бъдат раздадени 375 000 Free Spins!